DAF Trucks a livrat un camion complet electric companiei Tinie Manders Transport

DAF Trucks a livrat un camion complet electric companiei Tinie Manders Transport din Geldrop, Olanda. DAF CF Electric este dotat cu tehnologia E-Power de la VDL, este utilizat în numele DHL pentru servicii de transfer în regiunea Eindhoven. Primul CF Electric a fost pus în funcțiune în luna decembrie a anului trecut de lanțul de supermarketuri Jumbo.

Camioane electrice pentru zone urbane

„Este clar că sectorul transporturilor se află pe punctul de a suferi o transformare majoră”, spune Jos Habets. „În viitor, camionul electric va deveni ceva normal în mai multe zone urbane și sunt extrem de mândră că acum suntem în situația de a ne lărgi experiența cu camioanele electrice în colaborare cu Tinie Manders Transport. Atât tehnologia, cât și implementarea operațională se vor alinia specificațiilor pentru modelele finale de producție, asigurându-se astfel că se vor potrivi perfect cerințelor pieței „.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația de stiri e-camion.ro pentru telefoane Android și iPhone!

Emisii zero

„Suntem foarte mândri că suntem printre primii care au condus acest DAF de pionierat”, afirmă Eveline Manders. „Am fost implicați în dezvoltarea sa încă de la început și, desigur, suntem curioși să vedem rezultatele în practică. Decizia noastră de a extinde gama de vehicule electrice din cadrul companiei noastre se va baza nu numai pe emisiile zero dar și în ceea ce privește ușurința utilizării și posibilitățile suplimentare pe care acest camion le oferă. Emisiile zero, combinate cu nivelurile minime de zgomot ale camionului, înseamnă că putem îndeplini, de asemenea, cerințele legale din ce în ce mai stricte pentru transportul urban în oraș, ne-am separat de competiție „.

Despre DAF CF Electric

DAF CF Electric este un camion 4×2 dezvoltat pentru transportul rutier de mărfuri de până la 37 de tone în zonele urbane, pentru care remorcile cu o singură osie sau cu dublă axă sunt normele. Vehiculul se bazează pe DAF CF  „Camionul Internațional al Anului 2018” – și este propulsat 100% electric utilizând tehnologia V-D E-Power. Motorul electric dezvolta 210 kW si este alimentat de un acumulator litiu-ion cu o capacitate totala de 144 kWh. CF Electric are o autonomie de aproximativ 100 de kilometri, în funcție de greutatea încărcăturii sale, ceea ce îl face potrivit pentru transportul de mare volum pe piața distribuției urbane.

DAF CF Electric – Specificații tehnice

  • Greutate 9.700 kg
  • Motor electric 210 kW
  • Momentul de cuplare 2.000 Nm
  • Capacitate baterie 170 kWh
  • Autonomie vehicul încărcat complet, până la 100 km
  • Baterie rapidă 30 de minute, incărcare completă 1,5 ore

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația de stiri e-camion.ro pentru telefoane Android și iPhone!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings