DKV BOX EUROPE permite decontarea taxei de drum în Ungaria

 

 

Începând de azi, taxa de drum din Ungaria poate fi decontată cu serviciul nou post pay prin dispozitivul DKV BOX EUROPE. Sistemul HU-GO din Ungaria include toate autostrăzile, drumurile express și naționale. „Ani de zile clienții din Ungaria au avut o singură opțiune pentru a achita taxa de drum – prepay.

Mă bucur să anunț că, pentru prima dată în Ungaria, clienții vor beneficia de o ofertă post pay cu adevărat profitabilă, care este mai ușor de folosit și are un efect pozitiv asupra lichidităților”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. Până acum, clienții DKV puteau folosi DKV CARD pentru a achita taxa de drum în Ungaria.

Având în vedere că autoritățile austriece au decis recent că TVA-ul pentru diesel nu va mai fi plătit companiilor de transport din țările non UE, multe astfel de companii – de ex. din Turcia, Serbia și Marea Britanie – au mutat achizițiile în Ungaria, care și-a consolidat rolul ca țară de tranzit. DKV BOX EUROPE oferă servicii de taxe în Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria precum și tunelurile Lefkenshoek, Wornow și Herren.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings