DKV caută transportatori Eco

Data limită pentru înscrierea la cea de-a 11 ediţie a Eco Performance Award este 11.02.2018

Pe 20 iunie 2018 va avea loc a 11-a ediţie a Eco Performance Award, eveniment dedicat companiilor de transport care își desfășoară activitatea într-un mod sustenabil. Firmele interesate să câştige premiul și mult râvnita certificare de calitate pot depune în continuare aplicațiile până în data de 11.02.2018 pe următorul link:

www.eco-performanceaward.com/jetzt-bewerben.html.

Cererea de înscriere este alcătuită din cinci întrebări şi oferă solicitanţilor o modalitate rapidă şi convenabilă de a convinge juriul de potenţialul conceptului de sustenabilitate înscris.

Juriul de specialitate verifică și evaluează cererile depuse și nominalizează candidații cu cele mai mari șanse de câștig pentru a merge mai departe la etapa de aplicare integrală. Ulterior, între șase și zece aplicanți sunt invitați să-și prezinte conceptele personal, în fața juriului.

Câștigătorii vor fi premiați într-o ceremonie pe 20 iunie 2018, în Dusseldorf. Premiul Eco Performance este un certificat de calitate independent, susţinut de DKV Euro Service şi partenerii săi premium Knorr-Bremse și PTV Group. Președintele Logistics Management al  Universităţii din St. Gallen asigură îndrumare tehnică.

Mai multe informaţii suplimentare găsiţi aici: www.eco-performance-award.de
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings