DKV continuă să se dezvolte prin achiziții

Achiziționarea serviciului Alfa Transport VoF și Alfa Commercial Finance BV din Olanda / Consolidarea și extinderea unităților de rambursare și servicii financiare.

În cadrul strategiei sale internaționale de creștere, Grupul DKV MOBILITY SERVICES, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, achiziționează companiile olandeze Alfa Transport Service VoF (ATS) și Alfa Commercial Finance BV (ACF).

Achiziția Alfa Transport Service va completa activitatea de rambursare existentă – restituirea TVA pentru mărfurile și serviciile achiziționate în străinătate – a grupului DKV și va sprijini extinderea bazei sale de clienți. Odată cu achiziția Alfa Commercial Finance, DKV își extinde portofoliul de servicii pentru a include servicii financiare, cum ar fi factoring – transferul creanțelor unei companii către o instituție de servicii financiare.

Marco van Kalleveen, CEO al grupului DKV MOBILITY SERVICES, a declarat: „Cu aceste două achiziții noi, continuăm rapid traseul de extindere. Pe lângă activitatea principală cu carduri de combustibil și servicii de taxare, vedem și un potențial semnificativ în domeniile restituirilor de TVA și serviciilor financiare. Acest lucru va extinde portofoliul nostru de servicii integrate în calitate de principal furnizor de servicii de mobilitate din Europa.”

Dr. Werner Grünewald, CFO al grupului DKV MOBILITY SERVICES, a adăugat: „Cu aceste achiziții, ne consolidăm activitatea principală pe de o parte și investim în extinderea portofoliului nostru de servicii financiare pe de altă parte. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu ATS și ACF pentru a ne dezvolta în continuare afacerea.”

Frank și Bert Dijkstra, manageri și acționari ai ATS, au declarat: „În ultimii 30 de ani, împreună cu angajații noștri, am reușit să facem din ATS un partener internațional de top pentru companiile de transport, companiile petroliere și furnizorii de carduri de combustibil. Acum am găsit în Grupul DKV cel mai bun partener posibil pentru viitorul de succes al companiei noastre care este într-o creștere rapidă continuă.”

Bart Romeijn, CEO ACF: „ACF este un furnizor de top independent, de servicii de factoring. Cu serviciile noastre financiare ne ajutăm clienții să acționeze sustenabil din punct de vedere economic și să minimizeze riscul de insolvență din cauza datoriilor restante. DKV ne va permite să consolidăm și să extindem această afacere în anii următori.”

În viitor, ATS și ACF vor fi gestionate ca unități independente sub umbrela Grupului DKV. Achizițiile nu vor schimba nimic pentru clienții existenți ai celor două companii. Părțile au convenit să nu dezvăluie valoarea totală a tranzacției.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings