DKV își extinde rețeaua de acceptare în Suedia

Furnizorul european de servicii de mobilitate își continuă creșterea cu mai mult de 520 de stații OKQ8 / o gamă largă de combustibili alternativi precum HVO100 și Etanol E85

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde în mod constant rețeaua de acceptare la nivel european. De acum înainte, clienții DKV care se află în Suedia au acces la mai mult de 520 de stații ale mărcii OKQ8. OKQ8 este una dintre cele mai mari companii petroliere din Suedia. În plus față de combustibilii convenționali, OKQ8 oferă o gamă largă de combustibili alternativi precum HVO100 și Etanol E85, care au un efect pozitiv asupra emisiilor de CO2.

„Suntem foarte încântați să încheiem acest parteneriat cu OKQ8, una dintre cele mai importante companii de uleiuri minerale din Suedia”, spune Sven Mehringer, director general Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri din Suedia o rețea de aprovizionare și mai atractivă”. Datorită cooperării cu OKQ8, rețeaua de alimentare DKV din Suedia a crescut la peste 1.660 de stații de alimentare.

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple care oferă și combustibili alternativi pentru a ne atinge obiectivul de a fi „Lead in Green” și pentru a deveni furnizorul principal de soluții de aprovizionare durabile pentru flotele din întreaga Europă. Stațiile de alimentare OKQ8 pot fi găsite prin DKV MAPS și DKV APP.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings