DKV își extinde rețeaua de alimentare cu stațiile LIQVIS LNG

Clienții DKV Euro Srevice pot de acum să alimenteze cu gaz natural lichefiat fără numerar la stațiile LIQVIS LNG. Compania a deschis deja prima stație LNG în Grünheide (Mark), lângă Berlin, iar o a doua stație la Lohfelden, în districtul Kassel, va fi prima dintr-o serie de puncte care vor urma la începutul anului 2020. LIQVIS se pregătește să deschidă alte stații în diferite regiuni, inclusiv Bönen, Hamburg și Hanovra. DKV are în acest moment peste 60 de stații LNG partenere în Europa.

„Importanța LNG crește rapid. În plus față de creșterea cererii în Germania, am primit solicitări de la transportatori străini care tranzitează țara și care sunt interesați de LNG datorită excepțiilor de la plata taxelor pentru camioanele pe LNG”, a declarat Sven Mehringer, Director General Fuel&Energy la DKV. „Suntem încântați că am descoperit un partener solid în LIQVIS pentru a ne extinde în continuare rețeaua de distribuție.”

Silvani Cacagno, Director General LIQVIS GmbH: „LIQVIS are în plan să-și extindă gradual rețeaua de stații LNG pentru a răspunde cererii în creștere pentru acest tip de combustibil prietenos cu mediul înconjurător. Sperăm că acceptarea cardurilor DKV va convinge și alte companii de transport să treacă la LNG. LIQVIS oferă sprijin companiilor care decid să schimbe la LNG, cum ar fi pregătirea pentru utilizarea stațiilor de alimentare.”

Un avantaj cheie al LNG sunt emisiile scăzute, în principal particule, oxizi de azot, CO2 și chiar sunetul redus. Valorile pariculelor și NOx rămân sub standardul Euro VI. Tehnologia silențioasă a motoarelor pe LNG scade nivelurile de zgomot pentru livrările efectuate în afara orelor de trafic. Totodată, prin trecerea la LNG, operatorii pot realimenta vehiculele cu o cantitate mare de gaz natural, însemnând că flotele pot parcurge distanțe mai lungi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings