DKV Mobility începe conversia cardurilor de combustibil și de servicii la tehnologia avantajoasă cu cip NFC

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își transformă cardurile de carburant și de servicii în carduri cu cip NFC, cu efect imediat. Grație tehnologiei NFC (Near Field Communication), clienții DKV Mobility vor putea să-și deconteze serviciile contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminal. De asemenea, aceștia beneficiază de o disponibilitate maximă, deoarece cardul cu cip funcționează și offline. În cazul în care sistemul POS nu poate stabili o conexiune cu serverul de facturare, tranzacția va fi totuși efectuată cu succes, având în vedere autorizarea prin intermediul cipului. Nu în ultimul rând, tehnologia cipului sporește protecția împotriva falsificării.

Primele carduri cu cip vor fi introduse în Olanda, unde vor putea fi utilizate imediat într-o rețea restrânsă de furnizori. Aceasta va fi urmată de conversia la tehnologia cu cip în alte țări și pentru alte carduri DKV Mobility.

„Anticipăm că banda magnetică va deveni din ce în ce mai puțin relevantă în viitor”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services. „Prin trecerea de la banda magnetică la cardul cu cip NFC, DKV Mobility investește într-o tehnologie consacrată la nivel mondial, sigură pentru viitor, pe care cele mai mari companii de carduri de credit din lume o folosesc, de asemenea, din motive întemeiate.”

Cardurile de carburant și de servicii ale DKV Mobility sunt utilizate de aproximativ 322.000 de clienți în peste 50 de țări din Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings