DKV Mobility susține Fundația Motivation România și SOS Satele Copiilor

DKV Mobility este o companie dedicată dezvoltării mobilității afacerilor cu o misiune clară: să genereze tranziția spre un viitor eficient și sustenabil al mobilității. Totodată, DKV Mobility face mai mult decât să răspundă nevoilor transportatorilor și a ales să susțină comunitățile locale. Astfel, în România, DKV a decis să sprijine proiectele Motivation România și Sos Satele Copiilor.

Pentru fiecare dintre cele două ONGuri, compania a donat suma de 5.000 de euro, bani care vor susține proiectele dedicate persoanelor cu dizabilități care utilizează scaune rulante în cazul Motivation România și programe dedicate copiilor care sunt în grija SOS Satele Copiilor.

„Clienților noștri le asigurăm mobilitate și îi susținem zi de zi pentru a-și dezvolta afacerile. Mă bucur că putem să ne întoarcem către comunitatea locală și să ajutăm. Am ales Motivation România și SOS Satele Copiilor pentru că reprezintă două organizații apropiate valorilor noastre și am încredere că prin contribuția noastră le oferim un start bun în proiectele din 2022”, spune Cătălin Constantinescu, Director General, DKV Mobility România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings