DMA Trans Logistic a cumparat 30 de camioane Mercedes-Benz Actros si 30 semiremorci Schmitz Cargobull

DMA Trans Logistic  incheie cea mai importanta tranzactie pentru o firma de transport din judetul Maramures cu Mercedes Benz si Schmitz Cargobull

DMA Trans Logistic, companie de transport intern si international aflata intr-o continua expansiune, incheie o tranzactie de 3,3 milioane de euro cu Mercedes Benz si Schmitz Cargobull. Flota companiei DMA Trans Logistic se mareste astfel cu 30 de cap tractoare Mercedes Benz, Noul Actros 1845 LS 4X2 F 13 si  30  semiremorci Schmitz Cargobull.

tir4

Odata cu extinderea activitatii de transport apare nevoia de a achizitiona cap tractoare si semiremorci de ultima generatie care sa ofere siguranta, rapiditate si satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clientilor. Modelele de camioane achizitionate  reusesc sa indeplineasca cele mai inalte standarde, in ceea ce priveste confortul, siguranta, dinamica, iar novatiile tehnice reduc consumul de carburant. Modelele de semiremorci achizitionate sunt perfect adaptate pentru a face fata solicitarilor in materie de transport.

,,Aceasta achizitie reprezinta pentru DMA Trans Logistic  un prim pas pentru extinderea domeniului de activitate dar si pentru oferirea unor servicii de inalta calitate.  Ne dorim ca in scurt timp sa urcam in topul preferintelor clientilor la nivel national si international”,  a declarat Doru Miravitchi, Administrator la DMA  Trans Logistic .

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings