Ekol Logistics intră pe piața din Slovenia

 

 

Conform strategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017, Ekol Logistics a deschis prima filială în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.

Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar si non-bonded.  Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de- al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“ a declarat Miha Ulcar,  Ekol Slovenia.

Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Ekol  își asumă responsabilități  atât faţă de mediul înconjurător, cât şi faţă de comunitate, respectând valorile etice după care se ghidează în construirea și menținerea relațiilor cu toții stakeholderii săi. În calitate de deținător al 6 nave Ro-Ro și operator a 48 de trenuri pe săptămână, Ekol oferă soluții eficiente, inovatoare, dar și ecologice, pentru a-şi consolida prezența în Europa, prin dezvoltare durabilă.

728x300

În perspectivă mai îndelungată Ekol Slovenia va putea oferi servicii intermodale către și din alte țări europene. Faptul că o companie nouă, ambiţioasă, a intrat pe piața din Slovenia este un lucru foarte bun pentru economia noastră“  a adăugat Miha Ulcar.

Este demn de menționat faptul că Ekol a început să investească în afara Turciei, în Europa, în 1996, începând cu Ekol Germania, ca apoi să pătrundă si pe piața din  România, Italia, Franța, Ucraina, Grecia și Bosnia-Herțegovina. Dorind să devină o rețea de logistică din ce în ce mai extinsă pe plan european și să ofere servicii din ce în ce mai calitative, în 2013, Ekol a înființat Ekol Ungaria, într-una din zonele cele mai strategice pe harta geopolitică a Europei. În 2014, Ekol Spania a fost adăugată la rețeaua de transport a companiei. În 2015, Ekol a deschis filiale și în Polonia. Anul trecut, noi depozite și puncte de lucru Ekol au fost inaugurate în Cehia, Bulgaria și Iran.

Furnizarea de solutii moderne, inovatoare și flexibile  este susținută și de către departamentul de R&D ce deține un rol esential în Ekol. Aici, peste 120 de persoane lucrează la 130 de proiecte pentru a face ca toate serviciile Ekol să devină mai eficiente. Rezultatul activității acestui departament diferenţiază Ekol pe piața companiilor de logistică.

Wojciech Brzuska, General Manager Ekol Europa și membru în Comitetul Executiv, declară: „Ekol își va menține ritmul de creștere și în următoarea perioadă, când se va dezvolta în Republica Cehă, Spania, Iran și România. Avem încredere că serviciile Ekol vor deține un rol important și în extinderea afacerii clienților noștri din Slovenia. Depunem toată energia pentru ca brandul Ekol să inspire și să creeze valoare durabilă pentru și împreuna cu clienții și partenerii noștri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings