EVW Holding a adus in Romania caravana oficiala DAF

Flota oficială demo de camioane a producătorului olandez DAF, aflată într-un circuit prin Europa, a făcut o demonstrație de forță în data de 9 mai, pe terenul celui mai complex autodrom din țară – Academia Titi Aur. Evenimentul DAF Roadshow România, eveniment de tradiție pentru EVW Holding, este un reper în calendarul iubitorilor și utilizatorilor camioanelor DAF, fiind încununarea unei tradiții de 23 de ani.

Au avut ocazia să se bucure de prezența și de frumusețea camioanelor DAF peste 250 de parteneri ai EVW Holding, printre Voor-GIF-Banner-300x400pxei numarându-se: clienți tradiționali, potențiali clienți, furnizori, reprezentanți ai finanțatorilor, asigurătorilor și autorităților, plus o largă participare a presei de specialitate.

Pentru a marca încrederea de care se bucură camioanele DAF în rândul utilizatorilor, și pentru a pune în valoare atât aspectul cât și fiabilitatea lor, a fost organizat un concurs de frumusețe pentru camioanele DAF, adresat clienților. Astfel, aceștia au fost invitați să aducă și să expună cele mai frumoase camioane DAF pe care le dețin, indiferent de vârstă și de domeniul de utilizare.

Concursul a fost un real succes, clienții expunând camioane care s-au remarcat prin dotările suplimentare, aspect, numărul de kilometri parcurși, și întreținerea ireproșabilă. La sfârșit, în urma votului publicului, au fost premiate primele trei locuri, cu vouchere pentru piese și accesori originale DAF, și pachete de service .

Ca un element inedit, a fost expus –în afara concursului- un camion DAF din 1965, model 2300 DO cu motor Cummings, aflat in perfectă stare de funcționare. Aceasta demonstrează încă o dată longevitatea și fiabilitatea acestor camioane.

Pe parcursul întregii zile, sesiunile de test drive au fost cât se poate de solicitate. Participanții la eveniment au fost entuziaști sa testeze vehiculele oficiale pregătite special de fabrică pentru DAF Roadshow: XF 440 FT SpaceCab, CF 440 FA și CF 370 FAR. Cei prezenți au putut să le testeze pe circuit, simulând condițiile reale de exploatare. Astfel, pe circuitul de asfalt a fost disponibil un cap tractor cu semiremorcă, circuitul de macadam a arătat rezistența la exploatare în regim de șantier de construcții, iar zona de jaloane a pus in evidență manevrabilitatea.

Nu mai puțin de trei autobuze si autocare VDL au fost la dispoziția participanților, pentru vizitare și testare. EVW Holding, fiind importatorul și distribuitorul oficial in România al VDL Bus&Coach, a a expus trei vehicule demo VDL.  Doritorii au putut să testeze pe circuit noul autocar VDL Futura VDL FMD2-129 / 370.

Finalul zilei a fost încununat de bucuria participanților ce au câștigat la tombolă ocazia unei excursii DAF Experience la Eindhoven –sediul central DAF, unde vor afla totul despre procesul de fabricare și tehnologia din spatele camioanelor DAF.

De asemenea, participanții au plecat cu promisiunea unui eveniment-surpriză în a doua parte a anului, ce se va desfășura sub sloganul ,,Pure Excellence,, .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings