FlixBus lansează în iunie noi curse zilnice către litoralul bulgăresc

FlixBus lansează, începând cu 14 iunie, noi curse directe din București, Ploiești și Brașov către litoralul bulgăresc. Varna, Obzor, Burgas și Sunny Beach vor putea fi vizitate cu ajutorul autocarelor verzi FlixBus șapte zile pe săptămână.
„Credem că succesul se obține prin dezvoltarea continuă a rețelei. Actuala expansiune oferă acces rapid la litoralul bulgăresc și le va permite românilor să viziteze și să descopere unele dintre cele mai populare locuri din sezonul estival”, a declarat László Arany, Manging Director Regional, FlixBus.
În aprilie, FlixBus a adăugat rețelei sale noi curse din România către orașe din zona mediteraneană, precum Napoli și Barcelona. În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.

Expansiune globală în vara lui 2018

FlixBus și-a început activitatea în 2013 și, în numai cinci ani, și-a extins rețeaua către 27 de țări din Europa, în colaborare cu 300 de parteneri regionali, operatori de transport cu autocarul. După ce a revoluționat piața de mobilitate pe distanțe lungi din Europa, compania și-a dus modelul unic de business pe piața din Statele Unite. Autocarele verzi au început să circule pe străzile americane, între orașe precum Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego sau Phoenix din 31 mai. FlixBus țintește 1.000 de curse zilnice în SUA până la finalul anului și dorește să își crească portofoliul european cu 30% anul acesta, la 350.000 de curse zilnice.

Exemple de destinații în vara acestui an:

 

*FlixBus oferă prețuri speciale doar în luna iunie pe rute selectate către Germania, Austria, Belgia, Cehia, Italia, Luxemburg, Olanda, Slovacia, Slovenia, Spania, Marea Britanie, Ungaria și Bulgaria. Biletele pot fi cumpărate pe www.FlixBus.ro, în aplicația pentru telefonul mobil sau la agențiile de turism partenere din țară. Perioada de călătorie este luna iunie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings