FOMCO – Confort în mașina ta în sezonul rece!

Iarna pare că nu vrea să ne părăsească încă. Pentru ca tu să te simți confortabil când ești în spatele volanului, Fomco îți pune la dispoziție o gamă largă de încălzitoare staționare, marca Webasto, pe aer sau pe apă. Încălzitoarele staționare Webasto funcționează cu tensiune de alimentare de 12 și 24V, fiind ideale pentru cabinele camioanelor sau pentru utilitare. Însă confortul nu ține de dimensiunea masinii, astfel că și posesorii de mașini mici pot beneficia de avantajele oferite de aceste încălzitoare staționare.

Acestea oferă căldură și confort în mașină, atât pe timp de zi, cât și noaptea. Temperatura poate fi setată la valoarea preferată, iar beneficiile de care se bucură șoferii sunt multiple: consum redus de combustibil, posibilitatea de a le monta în cabină, în compartimentul de marfă sau chiar sub podea, încălzirea compartimentului dorit, etc.

Sistemele de încălzire staționară Air Top 2000, produse de Webasto, sunt aparate impresionante datorită multiplelor întrebuințări și a consumului de carburant, foarte mic. Faptul că sunt compacte ajută la un montaj foarte rapid, fie în interiorul vehiculului, fie în exterior. Aceste aparate încalzesc aerul în habitaclu, sau în spațiul pentru marfă, rapid și silențios și mentin căldura constantă la temperatura dorită. Utilizatorii pot opta (în funcție de instalare), între modul de recirculare sau cel de aer-proaspăt.

Încălzitoarele Webasto, sunt încălzitoare staționare pe aer, având cele mai mici dimensiuni de pe piață, dar și cel mai scăzut nivel de zgomot. Acestea au fost proiectate astfel încât reziste la o folosință îndelungată – din acest motiv au fost prevăzute cu știft (bujie incandescentă) ceramic. În categoria din care fac parte, încălzitoarele staționare Webasto Air Top 2000 se remarcă și prin performanțele tehnice, oferind și cea mai mare putere de încălzire.

De ce să alegi încălzitoarele staționare Webasto?

 • Sunt robuste și durabile, datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate;
 • Sunt extrem de silențioase;
 • Sunt economice – te ajută să reduci consumul de combustibil;
 • Sunt dotate cu funcție de autoreglare și încălzire rapidă;
 • Se instalează extrem de ușor și foarte repede;
 • Sunt extrem de versatile, datorită dimensiunilor reduse;
 • Întreținerea acestora se face foarte ușor;
 • Există disponibilitate pentru întreaga paletă de piese de schimb;
 • Corespund celor mai noi standarde din industria auto;
 • Au încorporată funcția de auto-diagnoză;
 • Dispun de o rețea de service globală.

Încălzitoarele Webasto sunt soluția ideală pentru încălzirea în staționare. Intră acum pe FomcoShop.ro și alege încălzitorul potrivit pentru mașina ta!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings