FOMCO GPS – Cum funcționează sistemul de monitorizare prin GPS pentru gestionarea unei flote

Beneficiile utilizării unui sistem de urmărire GPS eficient și fiabil pentru gestionarea flotei dvs. sunt de neegalat. Pe lângă faptul că vă ajută să creșteți productivitatea printr-o eficiență îmbunătățită, un sistem de management al flotelor prin GPS poate, de asemenea, să vă ajute organizația să sporească vizibilitatea și trasabilitatea vehiculelor și a altor bunuri valoroase. De asemenea, vă poate ajuta să identificați orice ineficiență sau riscuri și să le adresați rapid înainte de a deveni probleme majore.

Deci, cum funcționează toate acestea? Și voi putea să folosesc sistemul ușor, fără bătaie de cap?

Tehnologia din spatele soluției de monitorizare prin GPS

Ce înseamnă monitorizare prin GPS?

Prin monitorizare GPS puteți urmări în timp real autovehiculele, puteți verifica traseele lor, aveți o perspectivă exactă asupra flotei și aveți date exacte despre poziţia autovehiculului monitorizat. Societăţile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc  anual sume de bani semnificative. Sistemul de monitorizare float FomcoGPS oferă, pentru numeroase companii, urmărire în timp real a poziției autovehiculelor, a consumului de combustibil, a traseelor și activităților.

Prin integrarea tehnologiei GPS, a telematicii și a software-ului dinamic, un sistem eficient de management al flotei vă va oferi o privire detaliată asupra:

 • modului în care performează vehiculele dvs.;
 • modului în care se comportă șoferii dvs. și cum manipulează echipamentul pe teren; și
 • cât de eficient funcționează mașinile dvs. și activele umane zilnic.

Deși pare că folosirea unui sistem atât de puternic, e un proces complicat, de fapt, e chiar opusul.

Urmăriți mai mult decât locații

Procesul începe prin instalarea unui dispozitiv de urmărire GPS în fiecare vehicul din flota dvs. pe care doriți să îl monitorizați. Această unitate vă permite să urmăriți locația vehiculului, precum și să monitorizați multe alte aspecte ale performanței sale globale, inclusiv:

 • Utilizarea combustibilului
 • Activitatea motorului și timpul de repaus
 • Kilometrajul vehiculului
 • Planificarea întreținerii
 • Nivele de lichid
 • Temperatura încărcăturii

Mai mult, acest sistem dinamic, vă permite să monitorizați comportamentul și eficiența conducătorilor auto. Tipurile de date legate de conducător auto pe care le puteți  supraveghea cu ajutorul software-ului de gestionare a flotelor și a dispozitivelor de urmărire includ:

 • Frânare puternică
 • Viteza de deplasare și mișcări
 • Accelerarea și decelerarea rapidă
 • Viteze de deplasare
 • RPM-uri

Prin utilizarea unei rețele wireless securizate, toate unitățile vor trimite datele despre performanța vehiculului către FomcoGPS, prin intermediul serviciului de monitorizare externalizată.  Acest lucru ne va permite să facem îmbunătățiri sistemelor noastre pentru a răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră.

Soluția inteligentă pentru managementul flotei Dvs.!

Suntem conștienți că managerii de flote au o varietate de nevoi atunci când vine vorba de urmărirea vehiculelor și a altor bunuri valoroase. Ca atare, dispozitivele noastre GPS de urmărire variază în funcție de capacități, opțiuni de alimentare și dimensiuni pentru a satisface nevoile dvs. de gestionare a flotei.

FomcoGPS oferă servicii și echipamente de monitorizare flotă, pentru vehicule de diferite tipuri şi mărimi, capabil să măsoare şi să furnizeze informaţii în timp real privind vehiculul şi activităţile şoferului prin reţeaua GSM/GPRS utilizând localizare prin GPS.

Aplicaţia noastră Web procesează, analizează şi filtrează datele adunate într-un raport complet cu evenimente; oferă posibilitatea deciziilor informate şi corecte chiar şi cu resurse limitate al sistemului de monitorizare GPS.

Acces ușor și convenabil oriunde v-ați afla

Indiferent dacă sunteți pe teren sau la birou, puteți rămâne conectat, indiferent de locația dvs. De la orice computer sau dispozitiv mobil conectat la internet, un manager de flotă se poate conecta la contul FomcoGPS printr-o aplicație securizată pentru a:

 • Vizualiza traseele și locațiile vehiculelor
 • Vedea sau seta alerte automate
 • Monitoriza comportamentul fiecărui conducător auto individual
 • Determina cine utilizează un anumit activ și când

 

Un sistem accesibil, intuitiv și ușor de utilizat

Unele sisteme de management al flotelor GPS sunt greoaie și dificil de utilizat. Abordarea FomcoGPS pentru soluțiile de urmărire GPS pentru gestionarea flotei implică eliminarea complicațiilor inutile prin furnizarea unei platforme simple și ușor de utilizat. Furnizăm managerilor de flote instruire, suport și o multitudine de instrumente de care au nevoie pentru a îmbunătăți imediat eficiența globală a companiei  pentru care lucrează.

Compania noastră furnizează în acest domeniu, de monitorizare flotă auto prin GPS, cele mai sofisticate și profesionale aparate. Având experiență de aproape zece ani în domeniu, inginerii împreună cu dezvoltatorii experimentați, au creat un sistem care acoperă aproape toate nevoile pieței și este în continuă dezvoltare.

Soluția noastră de gestionare a flotelor GPS vă va permite să faceți îmbunătățiri semnificative în cadrul organizației dvs. rapid și eficient. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings