FOMCO GPS – Este monitorizarea prin GPS potrivită pentru firma dvs.?

Folosirea sistemelor de monitorizare prin GPS nu este limitată doar la marile corporații. De fapt, oricine deține o flotă de autovehicule, echipamente și utilaje, oricât de mică, pe care o folosește pentru afacerea sa, poate beneficia de aceste servicii.

De-a lungul timpului, eficacitatea tehnologiei de monitorizare și localizare prin GPS a crescut foarte mult. Toți pun mare accent pe securitate, lucru ce a condus la multe investiții în dezvoltarea sistemelor GPS. Acestea sunt acum mult mai ușor de montat și de gestionat.

De la managerii de flote mici și până la marile corporații care dețin sute / mii de mașini, managerii se bucură de beneficiile sistemelor GPS. Investiția în aceste sisteme are un impact foarte mare în activitățile companiei, făcând ca aceste sisteme de monitorizare prin GPS să fie profitabile, în mai multe feluri, dincolo de a fi doar rentabile.

Progresele făcute în domeniul sateliților și a celularelor, au alimentat creșterea semnificativă a dispozitivelor de localizare prin GPS a vehiculelor, care au fost create pentru:

  1. Monitorizare în timp real a autovehiculelor și echipamentelor

Sistemele de urmărire prin GPS oferă informații în timp real, despre locațiile bunurilor, mișcările activelor, kilometraj și vitezele de deplasare. Poți urmări activitatea flotei, în timp ce aceasta se întâmplă, cu ajutorul aplicațiilor de monitorizare.

Monitorizarea prin GPS în timp real este utilizată de regulă, de firme care transportă mărfuri sensibile. Produsele perisabile sunt și ele urmărite cu ajutorul monitorizării prin GPS în timp real, pentru a se asigura livrarea rapidă și în condiții de siguranță a produselor.

  1. Monitorizare pasivă a activelor

Acest tip de monitorizare este o soluție mai accesibilă pentru managerii de flote care doresc să afle informații despre autovehiculele lor, fără să aibă nevoie de date în timp real. Monitorizarea pasivă oferă date periodic, în funcție de dispozitivul folosit. Puteți primi date la un anumit interval de ore sau zilnic, când dispozitivul de urmărire este activ. Dispozitivele de urmărire pasive funcționează bazându-se pe activitate și de obicei au o baterie internă care trimite actualizări în funcție de programul prestabilit de pe dispozitiv. Proprietarii de flote mici de obicei preferă acest tip de urmărire prin GPS a vehiculelor din flota lor.

  1. Monitorizare prin satelit

Urmărirea prin satelit utilizează o interfață de cartografiere bazată pe web pentru a ține evidența flotei de autovehicule. Această interfață vă oferă date despre locația tuturor activelor. Cu aceste informații, care sunt primite prin intermediul software-ului, puteți urmări cu ușurință camioanele și remorcile, echipamentele sau utiljale, cu actualizări constante de până la de șase ori pe zi.

Șansele de recuperare a echipamentelor furate sau rătăcite sunt mai mari atunci când sunt utilizate sistemele de monitorizare prin satelit. Această personalizare pune accesntul pe proprietatea dvs. și pe protejarea acesteia.

Impact pozitiv asupra afacerii

Sistemele de monitorizare a vehiculelor prin GPS sunt disponibile pentru o gamă largă de utilizări care afectează pozitiv afacerile, cum ar fi:

Controlul asupra activității șoferilor

Administrarea unei flote are nevoie în permanență de monitorizare și corectări, pentru a se asigura eficacitatea și utilizarea la maximum a tuturor activelor. Comportamentul șoferilor este esențial pentru flote, pentru a crește și pentru a se dezvolta. Sistemele de monitorizare prin GPS oferă diagnoze și jurnale de date despre comportamentul șoferilor dvs. prin intermediul kilometrajului și informațiilor despre viteză.

Încrederea în șoferii dvs. este importantă, dar trebuie să fiți consecvent în modul în care vehiculele sunt folosite, pentru a reduce riscurile de defecțiuni și de nefuncționare. Monitorizarea comportamentului șoferului economisește costurile și vă permite să vă concentrați resursele pe maximizarea performanței flotei.

Domenii de utilizare

Dispozitivele de urmărire prin GPS a vehiculelor ajută la urmărirea camioanelor și a remorcilor, însă astfel de dispozitive nu se limitează doar la vehicule. Puteți utiliza aceste dispozitive de urmărire pentru a proteja active valoroase, cum sunt piesele mari de echipamente, utilaje, generatoare. Puteți utiliza aceleași jurnale de date de urmărire din sistemul de urmărire prin GPS a vehiculelor, pentru a vă asigura că echipamentul dvs. este în stare bună și în siguranță.

Conectarea de la distanță a unui sistem de monitorizare pe echipamentele specializate, vă ajută să monitorizați activarea unității respective și întreruperea alimentării acesteia. Dispozitivele de monitorizare prin GPS vă oferă diagnosticări de date, care vă ajută să mențineți echipamentele sub control și în stare de utilizare.

Eficientizarea costurilor

Monitorizarea vehiculelor prin GPS este o metodă de întreținere preventivă, acest lucru însemnând că, cu ajutorul acesteia, veți putea sta în mod proactiv între flotă și dezastru. Urmărirea asigură trasabilitatea, prin faptul că informațiile privind activul și locația acestuia sunt disponibile imediat, prevenind riscul de furt. Prin monitorizarea comportamentului șoferului, puteți reduce în mod semnificativ costurile, să eliminați deșeurile și să maximizați productivitatea. Administratorii de flote care au dispozitive de urmărire prin GPS instalate în vehiculele lor au și prime de asigurare mai mici decât omologii lor. Asigurarea flotei dvs. este importantă, dar obținerea acesteia la un cost accesibil este o victorie definitivă pentru afacerea pe care o conduceți.

Deținerea sau administrarea unei flote de vehicule nu este o joacă de copii. Trebuie să fiți conștient de faptul că monitorizarea prin GPS este foarte benefică și foarte rentabilă pentru afacerea dvs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings