FOMCO GPS – Gestionarea timpului cu Taho Live

24 de ore. Indiferent că ești un lucrător în construcții, șofer de camion, director sau președintele țării, atât primești într-o zi. Cu toții avem aptitudini și resurse diferite, dar timpul este acel element pe care îl avem în comun, iar ceea ce facem cu el ne diferențiază.

Managementul timpului este o unealtă esențială pentru succes, atât pe plan profesional cât și personal. Când gestiunea timpului este ignorată, orele sunt irosite și productivitatea dispare, dar implementat în mod corespunzător, acesta contribuie la creșterea profitului și a randamentului.

Dar managementul timpului pentru camioane este puțin complicat. Șoferii pot conduce numai un anumit număr de ore, la o anumită  limită de viteză. Cum se poate totuși îmbunătăți gestionarea timpului? Ca în orice profesie, și aici există modalități de a deveni mai eficienți iar totul începe cu o conducere și îndrumare adecvată.

Din cauza evoluției constante ale industriei clienții se lovesc de noi provocări în reducerea cheltuielilor cu flota de vehicule. Trebuie luate încontinuu decizii inteligente pentru a îmbunătăți serviciile oferite și fiecare companie trebuie să-și creeze avantaje care să-l ducă în top, iar pentru acest lucru, au nevoie de ustensilele potrivite.

Aici intervine Fomco GPS cu funcționalitatea Taho Live, care transformă datele din tahograf în avantaje pentru compania ta. Îți prezentăm o unealtă indispensabilă pentru orice manager de flotă care vrea să se diferențieze de competitori prin punctualitate, eficiență, organizare și continuitate. Cu ajutorul acestui instrument, poți vedea cu ușurință informațiile esențiale ca timpul pe care îl mai are de condus șoferul, ora la care începe odihna zilnică sau pauza săptămânală.

Cu funcționalitatea Taho Live oferit prin sistemul de GPS de la Fomco poți să vezi  următoarele elemente ale monitorizării:

 • Vehiculele aflate pe traseu
 • Șoferii disponibili
 • Timpul de conducere actual/zilnic/săptămânal/pe 2 săptămâni
 • Următoarea pauză

Avantaje

 1. Evită nerespectarea legislației

Dacă nu respecți timpurile obligatorii de conducere, amenda primită este costisitoare.  Cu ajutorul monitorizării prin GPS, managerii flotei pot comunica cu ușurință cu șoferii și astfel să evite situațiile neplăcute.

 1. Planifică cu ușurință

Datorită Taho Live, ești la zi cu timpul de condus al șoferilor, așadar nu mai trebuie să te interesezi pentru fiecare în parte, deci planifici și aloci cu mai mare ușurință noile comenzi.

 1. Evită suspiciunile și conflictele de interese

Nu o să mai ai parte de neplăceri cauzate de șoferi care nu sunt sinceri în legătură cu timpul rămas de condus. Aceste date sunt disponibile prin platforma GPS, așadar eviți neînțelegerile în caz că vrei să aloci un nou transport unui șofer.

Alege Taho Live, pentru că:

 • Este un pachet ideal pentru cei care doresc să urmărească în timp real informațiile primite de la tahograf
 • Ai posibilitatea de a planifica în timp real traseele luând în calcul timpii de condus și odihnă cumulate pe ziua și săptămâna curentă de către șofer
 • Ai informații despre starea actuală a șoferului: disponibil/conduce/lucrează/se odihnește
 • Cunoști timpul rămas până la următoarea pauză
 • Poți integra cardul de șofer cu rapoartele de activitate

Această funcționalitate poate fi achiziționată și într-un pachet complet, denumit Taho Complet. Echipamentele de urmărire prin GPS pot fi echipate cu descărcătoare de tahografe de la distanță  și cu ajutorul lor se pot descărca atât datele de pe tahograf cât și cele de pe cartela șoferului.

Scapă de grija descărcărilor trimestriale cu această unealtă, care declanșează descărcările obligatorii automat. Rămâi în control tot timpul urmărind mișcările flotei în timp real, scapă de grija riscului amenzilor pentru nerespectarea descărcărilor obligatorii, economisește costul deplasării vehiculelor la sediu pentru descărcare și costul managementului externalizat al tahografelor digitale.

Respectarea legislației privind timpul de conducere și de odihnă contribuie la siguranța șoferilor de camioane și a celorlalți participanți la trafic.

Prin urmare, este esențial ca societățile de transport să aibă o imagine completă și clară a timpului de conducere și odihnă al personalului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings