FOMCO GPS – Începeți anul cu o gestiune corectă a operațiunilor flotei dvs.

Cum altfel puteți începe mai bine anul decât cu o rezoluție pentru a face ca afacerea sau organizația pe care o conduceți să funcționeze cel mai eficient? La urma urmei, un an nou începe cu obiective noi. Ca și manager de operațiuni, probabil că vi se reamitește deseori că una dintre responsabilitățile dvs., este aceea să vă asigurați că flota de mașini este funcțională, că livrările se fac la timp și că e nevoie de modalități noi și inovatoare pentru a reduce costurile operaționale. Un sistem eficient de gestionare a flotelor vă poate ajuta să faceți totul – și chiar mai mult.

Fie că doriți să folosiți pentru prima dată un serviciu de monitorizare flotă sau vreți să vă schimbați furnizorul, alegerea acestuia și a produselor pe care le oferă este o decizie majoră, care poate avea un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor directe și indirecte ale afacerii dvs. Alegerea corectă a furnizorului și a sistemului de administrare, poate duce la creșterea eficienței operaționale, o mai bună copmunicare, o organizare mai bună, costuri operaționale reduse și o varietate de alte beneficii. Pe de altă parte, sistemul sau vânzătorul greșit poate duce la confuzie, ineficiență operațională și productivitate scăzută, împreună cu o serie de alte probleme.

Cum alegeți furnizorul potrivit
Nu pare să fie greu, nu-i așa? Alegeți furnizorul și sistemul potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate. Dar care este acesta? Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le aibă un serviciu de gestionare a vehiculelor. Veți dori un furnizor care oferă:​

  • Software ușor de utilizat, intuitiv și care se integrează cu sisteme terțe;
  • Suport clienți de înaltă calitate, cu experiență și echipă de suport tehnic;
  • Mijloacele prin care să vă îmbunătățiți cunoștințele despre sistemele dvs. și cele mai bune practici;
  • O varietate de dispozitive de urmărire a flotei prin GPS, din care să alegeți pentru a îndeplini nevoile organizației dvs.;
  • O reputație puternică în industrie, susținută de ani de experiență.

Alegerea echipamentului potrivit
Fomco GPS este renumit pentru echipamentele de monitorizare prin GPS, care oferă eficiență pentru gestionarea operațiunilor flotei. Succesul se datorează, în parte, îmbunătățirilor și dezvoltărilor continue ale dezvoltatorilor noștri. Sistemul de monitorizare prin GPS de la Fomco, vă permite să obțineți o personalizare mai bună a informațiilor pe care doriți să le filtrați și este extrem de ușor de utilizat.

Unitățile de localizare și monitorizare flotă Ecomotive sunt compatibile cu sisteme terțe, precum și cu majoritatea sistemelor de operare. Sistemele Ecomotive pot îndeplini sarcini de monitorizare GPS în timp real, evidență și raport trasee, separarea traseelor serviciu-privat, monitorizarea combustibilului prin sondă litrometrică, monitorizarea temperaturii, monitorizarea mărfii, identificarea șoferului RFID, descărcare tahograf digital de la distanță.

Cum vă poate ajuta un sistem de gestionare a flotelor să administrați flota?
Software-ul de gestionare a flotei, în combinație cu dispozitive de urmărire eficiente și moderne, vă poate ajuta să gestionați operațiunile flotei în multe moduri. Cel mai evident, vă ajută să urmăriți și să monitorizați locațiile vehiculelor pe teren. O utilizare adesea ignorată a dispozitivelor de urmărire GPS, constă în sporirea controlului asupra acelor active cu valoare ridicată, atunci când sunt utilizate. Alte modalități prin care dispozitivele și software-ul pot contribui la eficientizarea operațiunilor dvs. sunt:

  • Furnizarea de date exacte și actualizate, pentru o analiză îmbunătățită și luarea deciziilor corecte;
  • Creșterea responsabilității șoferului și a operatorului;
  • Monitorizarea și raportarea consumului de timp și de consum;
  • Îmbunătățirea managementului riscului și a responsabilității pentru reducerea răspunderii;
  • Creșterea eficienței și eficientizarea costurilor prin reducerea costurilor de muncă, combustibil, întreținere pentru a îmbunătăți operațiunile organizației.

Sunte gata să începeți, să faceți din eficiența operațională o realitate? Contactați Fomco GPS chiar astăzi, pentru mai multe informații.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings