FOMCO GPS – Monitorizare GPS pentru firmele de închirieri mașini: cum să ieșiți în evidență

Dacă doriți ca afacerea dvs. să se evidențieze de concurență, luați în considerare sistemele de monitorizare și localizare prin GPS. Aceste soluții nu vă vor ajuta doar să fiți cu un pas în fața concurenței, dar vă vor ajuta să economisiți și bani.

Ce este monitorizarea prin GPS și de ce aveți nevoie de ea pentru afacerea dvs.? Există atât de multe funcționalități pe care aceste sisteme le au, de care majoritatea nu știu. Pentru a economisi bani, dispozitivele GPS vă vor ajuta să monitorizați mașinile din flota dvs. și de asemenea, vă vor putea oferi informații despre modul în care acestea sunt conduse.

Piața soluțiilor de monitorizare prin GPS este în creștere. Tot mai multe companii, din diferite domenii de activitate, le implementează. Cel mai bun mod prin carevă puteți menține în top este să țineți pasul cu tehnologia și să fiți în fața competiției.

Serviciile de urmărire prin GPS

Foarte simplu, dispozitivele de urmărire instalate pe mașinile dvs., vă vor permite să știți când clienții dvs.  părăsesc orașul / județul. Puteți seta alerte care să vă avertizeze prin sms sau email, când o mașină a părăsit o anumită zonă. Implementând aceste alerte, nu veți mai fi nevoit să monitorizați constant mașinile. Cu ajutorul acestui sistem, puteți chiar să creați un sistem de plată, pentru a taxa mai mult clienții care părăsesc zonele stabilite.

În plus, soluțiile de urmărire a vehiculelor vă vor permite să aflați și modul în care sunt conduse mașinile. De exemplu, dispozitivele GPS pot înregistra viteza cu care sunt conduse vehiculele. De multe ori, în contractele de închiriere este specificată și viteza maximă cu care poate fi condusă o mașină, dar nu există o modalitate de a verifica dacă se respectă această condiție. Acum însă, veți știi cu certitudine dacă sunt respectate clauzele contractuale.

Mai mult, se înregistrează numărul exact de kilometri parcurși, astfel că vă va fi mai ușor să țineți evidențele pentru fiecare mașină în parte. Cu tehnologia Fomco GPS, informațiile se salvează într-o bază de date. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și să vă administrați afacerea mai bine.

Ați putea chiar să stabiliți un plan de plăți, bazat pe numărul de kilometri parcurși, fără să vă mai bazați pe o taxă fixă. Acest lucru poate atrage un nou tip de clienți. Urmărirea prin GPS vă ajută să dezvoltați serviciile pe care le oferiți.

Măsuri de siguranță

Dacă mașinile dvs. sunt echipate cu sistemele corecte de monitorizare prin GPS, puteți oferi un serviciu mult mai sigur decât al concurenților dvs. În cazul nefericit al unui accident, puteți oferi asistență imediată serviciilor de urgență, prin comunicarea locației exacte a vehiculului.

Întreținerea vehiculelor

Puteți folosi rapoartele din sistem pentru a interpreta modul în care sunt conduse mașinile. Deși condusul agresiv nu este o problemă foarte mare, acesta contribuie la uzura mașinii. Cu ajutorul informațiilor despre modul în care sunt manevrate mașinile dvs, puteți lua decizii proactive legate de schimbarea uleiului sau schimbarea anumitor piese.

Abilitatea de a face toate aceste lucruri, va duce în cele din urmă, la prelungirea duratei de viață a vehiculelor din flota dvs.

Informația înseamnă putere, cu cât știți mai multe, cu atât aveți posibilitatea de a lua cele mai bune decizii pentru afacerea dvs., astfel încât aceasta să crească și să se dezvolte. Sistemele de monitorizare prin GPS pot fi un avantaj, care vă pot separa și evidenția de concurență.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Fomco GPS și modul în care sistemele de urmărire prin GPS vă pot ajuta afacerea, contactați-ne aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings