FOMCO GPS – Pregătiți-vă pentru 2018: Actualizați acum sistemul de management al flotei

Pe măsură ce ne pregătim să vedem 2017 în oglinda retrovizoare, acum este momentul să evaluăm eficiența gestionării operațiunilor flotei. Printre cele mai mari provocări cu care se confruntă managerii de flote se numără ineficiența, datele și analizele slabe, întreținerea preventivă inadecvată – iar lista poate continua.

Un sistem de management al flotei poate oferi afacerii dvs. instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge excelența. Fomco GPS oferă clienților săi uneltele de care au nevoie pentru a îmbunătăți administrarea flotei în fiecare dintre cele cinci zone cheie: organizare, procese, tehnologie, financiar și comunicare.

1: Organizare

Coordonarea este cea mai bună realizare pe care o puteți obține în ceea ce privește resursele și activele disponibile. Un sistem de management al flotei vă ajută să coordonați eficient sute de mii de piese în mișcare zilnic. De asemenea, ajută la îmbunătățirea moralului angajaților dvs., siguranța și productivitatea acestora, astfel încât șoferii și operatorii buni să devină excelenți.

2: Procese

Prin implementarea proceselor standardizate, puteți crea și aplica aceste standarde în fiecare aspect al afacerii dvs. și să vă asigurați că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă. Creați un sentiment de uniformitate în rândul cunoștințelor, practicilor și așteptărilor angajatului, promovând astfel siguranța, eficiența și coerența operațiunilor, indiferent de zona geografică.

3: Tehnologie

În multe moduri, monitorizarea prin GPS a devenit sinonimă cu gestionarea flotei. Este echivalentă cu un program de asigurare a calității pentru flota dvs. de vehicule.

Afacerile moderne pot atinge excelența operațională printr-o combinație între utilizarea dispozitivelor de urmărire GPS și software-ul de gestionare al flotelor pentru a monitoriza practic toate aspectele afacerii lor. Datele colectate și raportate prin dispozitivele GPS permit managerilor de flote să-și sporească eficiența prin îmbunătățirea fiabilității operațiunilor pe care le coordonează.

Software-ul de monitorizare oferit de Fomco GPS

Folosind software-ul nostru de monitorizare prin GPS, puteți urmări istoricul vehiculelor și ultimele poziții ale acestora, puteți stabili programe de întreținere, să obțineți informații cu privire la șoferii și bunurile dvs. și să generați rapoarte pentru un singur vehicul sau pentru întreaga flotă.

Tipurile de rapoarte care pot fi generate diferă în funcție de dispozitivul de monitorizare instalat pe fiecare vehicul și pot include date despre performanța șoferului, orele de funcționare ale motorului, consumul de combustibil, timpul de ralanti, viteza, opririle și multe altele.

4: Comunicare

Comunicarea eficientă este o componentă principală a oricărei afaceri de succes. Putând comunica cu șoferii dvs., în timp real, pentru a le trimite actualizări importante, pe măsură ce acestea se întâmplă, sau pentru a corecta comportamente ineficiente sau negative, vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea și să vă îndepliniți obiectivele. Folosind soluții de administrare a flotei și instrumente de urmărire prin GPS, puteți să vă monitorizați echipamentele în teren și să comunicați cu membri echipei dvs.  ori de câte ori este nevoie.

5: Financiar

Înțelegerea rezultatelor financiare ale companiei dvs. este critică pentru ca aceasta să obțină, nu doar excelența în operațiuni, dar și ca afacerea dvs. să fie mereu cu un pas înaintea competiției. Soluțiile de monitorizare prin GPS a flotelor vă permit să obțineți cea mai bună rentabilitate a investiției (ROI). Prin ajutorul pe care vi-l acordă la urmărirea și executarea programelor stabilite, la prevenirea furtului de combustibil, la optimizarea rutelor pentru a minimiza timpul pierdut, sistemele de urmărire prin GPS vă pot ajuta compania să își îmbunătățească perfomanța financiară și să vă crească poziția în domeniul dvs. de activitate.

Dacă sunteți pregătit să vă actualizați sistemul de gestionare al operațiunilor flotei, la unul care vă va ajuta să obțineți excelența operațională, atunci ai nevoie de soluția de management a flotei de la Fomco GPS.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings