Fomco Grup – Totul pentru transportatori

Compania Fomco funcţionează pe mai mulţi piloni, am început în 2002 cu limitatoarele de viteză, când a intrat în vigoare legislaţia şi pentru România, după aceea am trecut şi pe partea de tahografe şi încet încet ne-am dezvoltat portofoliul ajungând la un business în prezent în care încercăm să oferim totul pentru transportatori, de altfel acesta este şi sloganul nostru “Totul pentru transportatori”. Vrem să devenim un “One time stop” pentru transportatori.

Ca şi linii de business cele mai importante sunt reprezentate de departamentele GPS (consultanță și vânzare de sisteme de monitorizare flotă), SERVICE (atelier multimarcă de reparații camioane, remorci și semiremorci) și DISTRIBUȚIE (comerţ retail și en-gros) unde categoriile principale de produse ar fi cele obligatorii, mai exact tot ce ţine de tahografe şi limitatoare de viteză, urmeză confortul – încălzire, răcire cabină şi frigiderele portabile şi incorporabile.

O ultimă categorie în plin curs de dezvoltare reprezintă accesoriile. Aici amintim o multitudine de produse utile pentru autovehicule și conducătorii auto: de exemplu lămpi şi produse reflectorizante, marcaje obligatorii, electrocasnice pentru cabină, cum ar fi cafetiere, aspiratoare, fierbătoare de apă și cuptoare cu microunde, produse electronice – sistemele de navigație, sisteme multimedia și camere video pentru înregistrare și camere video retrovizoare. O subcategorie în plină dezvoltare și de succes sunt sistemele de protecție și antifurt combustibil cu o multitudine de produse și accesorii. Mai amintim în această categorie produsele de ornament: capace și ornamente pentru roți și prezoane, deflectoare de vânt, huse de volan și de scaun perecum și scule: multiplicatoare de forță, lămpi de atelier, pistoale pentru aer comprimat.

Avem în portofoliul și o gamă extinsă de semnalizare sonoră și vizuală, aici amintim claxoane și goarne respectiv lămpi și reflectoare speciale, girofare și stroboscoape. Am reușit să dezvoltăm și partea de produse destinate remorcilor si semiremorcilor cu rezervoare exterioare de apă, cutii pentru depozitarea diferitelor accesorii și scule, cutii și suport pentru extinctoare, cale și multe alte produse. Invit doritorii prin această cale să viziteze website-ul nostru www.fomco.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings