FOMCO – Incurajati siguranta in cadrul flotei!

Indicatorul de prezon Checkpoint este un produs de baza din gama Checkpoint, cererea inregistrand o crestere la nivel global. Checkpoint este oferit intr-o gama foarte larga de dimensiuni pentru a acoperi aplicatii din domeniul vehiculelor comerciale (grele si usoare), industrial, agricol, militar si feroviar.

Care sunt beneficiile folosirii indicatoarelor de siguranta?

Usor de montat:

Este un produs simplu, la pret accesibil care poate ajuta la evitarea catastrofelor cauzate de slabirea prezoanelor in timpul mersului.

Vizibilitate usoara:

Permite identificarea usoara a prezoanelor care si-au modificat pozitia. Trebuie doar verificat daca varfurile indicatoarelor sunt orientate reciproc in pereche.

Avertizare timpurie:

Ofera informatii imediate soferului sau tehnicianului cu privire la supraincalzirea datorata unor probleme mecanice.
Produsele Checkpoint au fost dezvoltate in primul rând pentru a oferi o indicatie asupra slabirii prezoanelor de pe vehicule. Acest concept de siguranta s-a extins treptat din Marea Britanie in intreaga lume.

1

Inelele Checklink se ataseaza la 2 prezoane vecine si in cazul in care oricare dintre acestea slabeste indicatorul se va indoi si se va deforma. Deformarea se poate percepe vizual foarte simplu.

2Dustite sunt fabricate din polimeri de cea mai inalta calitate, datorita acestui fapt sunt rezistente la umiditate, apa, sare, ulei, detergenti si multi alti solventi comuni.

3

Cu ajutorul capacelor de siguranta Dustite putem monitoriza starea prezoanelor foarte simplu si la indemâna: control vizual de rutina inainte de pornire.

4

Daca oricare dintre indicatoare este directionat diferit fata de modelul initial, masurile corespunzatoare pot fi luate imediat!

Se pot comanda:

– Online:

– pe paginile www.fomco.ro sau www.fomcoservice.ro din contul dvs.,

– Telefon:

– recepție: 0265-318008 (solicitand apoi transfer apel catre un reprezentant vanzari).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings