FOMCO – noua gamă de încălzitoare staționare Airtronic Ebespacher cu programator digital

Compania Fomco vă pune la dispoziție pentru sezonul rece o gamă largă şi variată de încălzitoare staţionare pentru confortul dumneavoastră. Noua generaţie de sisteme de încălzire, Airtronic, de 2,2 kW (tip D2), a suferit îmbunătăţiri substanţiale, atât în ceea ce priveşte montajul, cât şi performanţele tehnice. Airtronic poate fi montat atât pe autovehiculele diesel, cât şi pe cele pe benzină, fiind produs în două variante, B2 (2.2kW) şi B4 (4.2 kW). Airtronic este acum cu 14% mai scurt, lăţimea fiind, de asemenea, redusă cu 310 mm pentru modelul D2.

Având în vedere dimensiunile reduse montajul se realizează fără probleme și în cabinele aglomerate. Se recomandă montarea sistemului de încălzire staționară în poziție orizontală, sub pat, sub scaunul co-pilotului sau în spatele cabinei, pe un suport special conceput si de catre un service autorizat pentru a beneficia de garantia de 2 ani in toata Europa.

incalzitoare-stationare

Eficienta sistemelor de încălzire pe aer se reflectă și în consumul de combustibil redus: la o capacitate de încălzire de 1200 W şi un flux de aer de 60 kg/h, modelul nou de aeroterma Airtronic D2, consumă 0,15 l/h. Încălzitorul staționar Eberspacher Airtronic D2 poate fi folosit vară pe post de ventilator și, de asemenea, la transporturile mărfurilor sensibile la o anumită temperatură controlată de programatorul digital

Eberspacher a realizat un nou concept de încălzire pe aer a cabinei, care are ca avantaje un zgomot redus daca se monteaza si toba de esapament  și un consum scăzut de curent şi combustibil, fiind soluţia optimă pentru drumurile lungi, cu blocaje la graniță și popasuri pe timp de noapte (în conformitate cu regulamentul UE privind timpii de condus şi odihnă). Sistemele de încălzire staționară sunt operate de programatorul digital Easy Start Select  (inclus în pachetul de montaj standard și în prețul afișat), ceasuri de programare sau telecomenzi diferite (se comandă separat), care pot programa sistemele cu șapte zile înainte, în cazul a trei porniri pe zi. Alegeţi o aerotermă (sirocou) Eberspacher pentru încălzirea optimă a cabinei autovehicului Dvs!

Caracteristici încălzitor staţionar  Airtronic Eberspacher 

Eficienta sistemelor de încălzire pe aer se reflectă şi în consumul de combustibil: la o capacitate de încălzire de 1200 W şi un flux de aer de 60 kg/h, modelul mai mic, D2, consuma 0,15 l/h. Airtronic poate fi folosit vară pe post de ventilator şi, de asemenea, la transporturile mărfurilor sensibile la o anumită temperatură.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings