FOMCO SHOP – Descopera gama de incalzitoare stationare pentru sezonul rece

Compania Fomco vă pune la dispoziție pentru sezonul rece o gamă largă şi variată de încălzitoare staţionare pentru confortul dumneavoastră. Noua generaţie de sisteme de încălzire, a suferit îmbunătăţiri substanţiale, atât în ceea ce priveşte montajul, cât şi performanţele tehnice.

Încălzitor staționar Eberspächer Airtronic D2, 12V, putere încălzire 1200W

Încălzitor staționar Eberspächer Airtronic D2, 12V, putere încălzire 1200W

Airtronic D2 (2,2 kW) e un sistem de încălzire staționară, care vine cu îmbunătățiri remarcabile față de generațiile anterioare, atât din punct de vedere al performanțelor tehnice cât și din perspectiva montajului. Aeroterma Eberspacher Airtronic poate fi montată atât pe autovehiculele cu motoare diesel, cât și pe cele alimentate cu benzină. Produsul vine în patru variante: B2, D2, B4 și D4.

Montajul încălzitorului staționar

Eberspächer a reușit să reducă cu 14% dimensiunile încălzitorului staționar Airtronic. Cu dimensiuni mai mici, acesta poate fi montat fără probleme chiar și în cabinele mai mici sau mai aglomerate. Producătorul recomandă montarea încălzitorului la orizontală, în măsura posibilităților, fie sub pat, fie sub scaunul din dreapta, fie în zona din spate a cabinei, folosind un suport conceput special în acest sens.

Eficiență și consum redus

Pe lângă dimensiunile reduse și montajul ușor, sistemele de încălzire pe aer Airtronic 2 sunt extrem de eficiente în privința consumul de carburant: în condițiile unei capacități de încălzire de 1200 W, care asigură un flux de aer de 60 kg/h, Eberspächer Airtronic D2 reușește să mențină consumul de combustibil la doar 0,15 l/h. Încălzitorul staționar Airtronic D2 este de asemenea și multifuncțional.

 

Încălzitor în staționare Webasto Air Top 2000 STC, alimentare 12V, încălzire 2 kW

Încălzitor în staționare Webasto Air Top 2000 STC

Air Top 2000 de la Webasto este un încălzitor staționar pe aer, care oferă cele mai mici dimensiuni de pe piață, dar și cel mai scăzut nivel de zgomot. Încălzitorul staționar Webasto Air Top 2000 a fost proiectat astfel încât să aibă o excelentă rezistență în timp – din acest motiv funcționarea lui a fost prevăzută cu stift (bujie incandescentă) ceramic. În categoria din care face parte, încălzitorul staționar Webasto Air Top 2000 ST excelează și la performanețele tehnice, oferind și cea mai mare putere de încălzire.

 

Generația nouă AT 2000 STC vine cu următoarele beneficii:

  • Cel mai silențios nivel de zgomot la funcționare
  • Grație pompei de alimentare cu carburant mai performante, primește comanda direct din unitatea centrală.

Atenție: pentru montajul Air Top 2000 STC este necesar Thermo Test (amorsare sistem combustibil)!

Pentru gama completa de incalzitoare stationare accesati Fomco Shop.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings