FOMCO – Sistemele de aer condiționat staționare – avantaje și beneficii

Pe timp de vară, șoferii se confruntă cu doi inamici puternici: umiditatea și căldura excesivă din interiorul cabinei. Acești doi factori pot crea disconfort, oboseală și insomnie, astfel șoferul fiind predispus la ineficiență, și chiar la accidente.  Un sistem de aer condiționat reduce temperatura aerului din cabină, precum și umiditatea, creând astfel un climat confortabil și ideal pentru șoferi.

Știm cu toții că un șofer odihnit și concentrat, va conduce camionul mai bine și își va executa mai bine sarcinile de lucru. În sezonul de vară, este și mai important ca locul unde șoferul își desfășoară activitatea – cabina – să fie întotdeauna confortabil și răcoros, de aceea compania Fomco, vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă largă de sisteme de aer condiționat staționare.

Sistemele de răcire staționare sunt aparate performante, ce oferă o răcire uniformă în cabină, atunci cand motorul camionului este oprit. Aceste aparate de aer condiționat creează un ambient plăcut, răcoros și confortabil în cabină, reducând în același timp și emisiile de gaze, precum și cheltuielile cu combustibilul.

Un sistem de aer condiționat staționar reduce nivelul de căldură și umiditate din cabină, reducându-se în acest fel și impactul asupra abilităților de condus ale șoferului. Chiar și în pauzele pe care șoferii le iau de la condus, climatul din interiorul cabinei, rămâne constant, răcoros și plăcut. Astfel, cu un șofer odihnit, drumul va fi reluat într-un mod sigur si eficient. Pe lângă beneficiile enumerate anterior, aerul condiționat reprezintă un plus și pentru sănătate, astfel se reduce riscul de deshidratare, care ar putea apărea din cazul transpirației excesive.

Avantajele sistemelor de aer condiționat staționare de la Fomco:

  • Sunt ușor și rapid de instalat și nu necesită întreținere
  • Se potrivesc pe o gamă largă de camioane, precum și pe alte tipuri de autovehicule
  • Sunt dotate cu ventilatoare puternice și silențioase, putand fi utilizate și în mișcare
  • Au un consum de energie redus
  • Ajută la reducerea cheltuielilor: consum combustibil mai mic și reducerea uzurii motorului
  • Asigură confort, prin crearea unui climat optim pentru șoferi
  • Ajută la îmbunătățirea performanței și a eficienței șoferilor
  • Funcționează cu geamurile închise, ferind astfel șoferul de căldură, umiditate, praf sau zgomot, asigurandu-i o odihnă placută.

Sistemele de aer condiționat staționare contribuie la o călătorie plăcută, confortabilă şi sigură, și sporesc eficienţa șoferilor și a activităților desfășurate de aceștia. Așadar, pe langă beneficiul clar de confort pe care îl oferă, sistemele de aer condiționat sunt o necesitate pentru orice autovehicul.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings