Fomco – sprijinul de încredere al firmelor de transport persoane (P)

Știm că secretul celor mai mari firme de transport de persoane stă în calitatea serviciilor oferite și în rapiditatea cu care reacționează la provocările care apar. Pentru că știm asta, vrem să oferim experiența noastră de 15 ani în domeniul automotive, pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor. Tocmai de aceea am extins gama de produse, parafând noi parteneriate.

  • SPAL (Italia)

Producător de ventilatoare și evaporatoare – produsele din gama SPAL sunt înglobate în majoritatea sistemelor de climatizare (aer condiționat, răcire compartiment motor, încălzire habitaclu etc.)

 

01 Spal

 

  • Bock (Germania)

În curând în oferta noastră se vor regăsi și cunoscutele compresoare de climă de producție nemțească. Inovația acestor produse constă în utilizarea plăcilor de protecție foarte durabile și rezistente situate deasupra pistoanelor (Bock K-plate). Placa „K” a fost dezvoltată astfel încât să protejeze interiorul compresorului (fiind compresor ermetic) în caz de deteriorare a vreunui accesoriu/consumabil – garnituri, inele etc.

 

02 bock

 

Pe lângă noutățile absolute de mai sus, alte produse extrem de utile găsiți în gama indelB (Italia) – frigiderele auto de capacitate mare, utilizabile pentru răcirea băuturilor răcoritoare sau a alimentelor. Încercăm prin aceste demersuri să fim un partener de cursă lungă, pregătit oricând să ofere soluții complete pentru orice provocare. Vă vom propune astfel în continuare produse care să reducă la minim timpii morți în care vehiculele dvs. nu sunt utilizabile din diferite motive. Înțelegem cel mai bine nevoile transportatorilor și livrăm soluții, nu simple produse.

 

03 frigidere

 

Fomco vă stă la dispoziție prin echipa proprie, dar și prin rețeaua națională de parteneri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings