FOMCO – Stoneridge Electronics a lansat un nou produs inovator pentru flotele auto și șoferi!

Stoneridge Electronics, unul dintre cei mai importanți producători de tahografe digitale, a lansat în luna Mai a acestui an, pe piața din Suedia, un nou produs – D-Ignition, dedicat atât managerilor de flote  auto, cât și șoferilor.

Cu ajutorul acestuia managerii de flote și șoferii, au siguranța că niciun vehicul nu poate fi pornit, fără introducerea cardului de șofer valabil, în slotul corect din tahograf. Acest lucru, intenționat sau cauzat de eroare umană, poate fi un mare dezavantaj pentru managerii care gestionează flote auto, dar și pentru șoferi, deoarece poate conduce la pierderea unor sume semnificative de bani, datorate amenzilor pentru nerespectarea legislației în vigoare.

D-Ignition, de la Stoneridge Electronics, a fost conceput pentru a-i ajuta pe managerii de flote, dar și pe șoferi, cu această problemă. Dacă șoferul nu introduce cardul, sau îl introduce în slotul incorect, sistemul D-Ignition se asigură că mașina pur și simplu nu pornește. Acest lucru înseamnă că nu vor mai exista încălcări ale prevederilor referitoare la timpul de conducere, economisind între 4000-6000 de lei pentru fiecare amendă. D-Ignition este compatibil cu toate tipurile de vehicule și cu toate tipurile de tahografe digitale.

Cel mai mare beneficiu al acestui produs? D-Ignition costă mai puțin decât amenda! Este o soluție convenabilă pentru companiile care vor să fie în legalitate.

Beneficiile D-Ignition:

  • Se asigură că șoferul introduce cardul corect în tahograf înainte de a porni vehiculul
  • Flotele de vehicule vor reduce significant încălcările prevederilor legale privind conducerea fără card valid
  • Se reduce riscul verificărilor la care poate fi supusă compania
  • D-Ignition costă mai puțin decât o amendă!
  • Instalarea se face foarte ușor într-un service autorizat
  • Șoferul poate suprascrie manual dispozitivul în caz de urgență
  • Nu există costuri lunare
  • Este compatibil cu toate tahografele digitale de pe piață
  • Fără bătăi de cap, șoferul își vede de treabă, ca de obicei, o dată ce cardul a fost inserat corect

Stoneridge lucrează constant la crearea de produse inteligente, care să ajute la gestionarea ușoară și în siguranță a flotelor de vehicule. Acesta este doar un alt exemplu de soluție inovativă pe care cei de la Stoneridge au dezvoltat-o.

Pentru  mai multe detalii despre noul produs Stoneridge, contactați specialiștii Fomco, pe email, la adresa office@fomco.ro, sau la numărul de telefon 0265-326.043.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings