Fomco Trade, prezent la cel mai important eveniment automotive, Automechanika 2016!

Grupul Fomco, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca ce ofera solutii de descarcare tahografe digitale si solutii pentru managementul flotei, este prezent la cel mai important eveniment din lume dedicat industriei automotive “Automechanika 2016”, ce are loc in Frankfurt, Germania, in perioada 13-17 septembrie 2016.

Avand peste 30 de parteneri la nivel European si o experienta de peste 12 ani de activitate in aceste domenii, Fomco ofera solutii rapide si eficiente pentru descarcarea tahografelor digitale si solutii de monitorizare a flotei dumneavoastra.

Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.

fomco trade

In decursul celor 12 ani de activitate, Fomco a garantat satisfactie autentica prin ofertarea de produse puternice, manifestand o permanenta dedicare nevoilor si cerintelor clientului.

Astfel a introdus pe piata din Romania, produsele unor firme recunoscute pentru performantele si fiabilitatea ridicata a carecteristicilor acestora, devenind unic importator si distribuitor al produselor si sistemelor Soneridge – fabricant de top in domeniul tahografelor.

Cu o traditie de 45 de ani, la “Automechanika” vor participa anul acesta peste 600.000 de profesioniști din industrie si 16.000 de expozanți, ce vor prezenta solutii si inovatii pentru sectorul automotive.

Fomco Trade va asteapta sa le fiti alaturi la acest important eveniment in Hala 4, Stand Nr. 4.1 L41.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings