Fomco Trade urează Sărbători Fericite colaboratorilor și partenerilor săi!

Mulţumim tuturor colaboratorilor şi partenerilor noştri pentru proiectele derulate pe parcursul acestui an. Sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și bucurii, iar Anul Nou 2022 să vă fie plin de realizări!

Suntem specialiști în domeniul tahografelor inteligente și digitale, tahografelor analogice și a limitatoarelor de viteză. De peste 18 ani scopul nostru este acela de a oferi produse și servicii de calitate partenerilor noștri, de a colabora cu clienții noștri, pentru a le putea oferi cele mai bune soluții, într-o industrie din ce în ce mai competitivă.

Fomco Trade vă pune la dispoziție, prin intermediul webshop-ului, o gamă variată de accesorii pentru camioane, tahografe analogice, digitale și inteligente, limitatoare de viteză, încălzitoare staționare Autoterm, Webasto și Eberspächer, sisteme de localizare și măsurare a consumului de combustibil prin GPS și GPRS.

Din oferta noastră de produse nu lipsesc lămpile de marcaj și gabarit, stațiile radio CB, lăzile frigorifice sau sistemele de aer condiționat – avem totul pentru transportatori!

O echipa de vânzări profesionistă vă stă la dispoziție cu sfaturi și vă oferă consultanță în fiecare pas al procesului de achiziție, astfel că dumneavoastră să aveți garanția că ați făcut alegerea potrivită. Înțelegem cel mai bine nevoile transportatorilor și livrăm soluții, nu simple produse.

Fomco vă stă la dispoziție prin echipa proprie, dar și prin rețeaua națională de parteneri.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în acest an, și să ne reîntâlnim cu bine în 2022!

Crăciun fericit alături de cei dragi!

La mulți ani!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings