FOMCOSHOP – Ce să alegi? Frigidere auto cu carcasă din metal sau din plastic?

Frigiderele auto cu carcasă metalică, ca cele de la brandul Volltop, arată foarte bine. Dar cum se situează acestea, atunci când le comparăm cu modelele mai ieftine, cu carcasă din plastic?

Lăzile frigorifice auto Volltop cu carcasă din metal, sunt mai rezistente, decât cele cu carcasă din plastic și pot suporta mai multă uzură. Capacul acestora dispune de un mecanism de închidere, pe care puține frigidere auto cu carcasă de plastic îl au, dar utilizează o tehnică de izolație similară și astfel, au o o retenție a gheții asemenea frigiderelor auto cu carcasă din plastic. Cu toate acestea, frigiderele cu carcasă metalică sunt mai scumpe decât cele cu carcasă din plastic.

În cele ce urmează, îți prezentăm avantajele lăzilor frigorifice auto cu carcasă din metal, în comparație cu cele ale frigiderelor cu carcasă din plastic.

Din ce sunt confecționate, mai exact, lăzile frigorifice cu carcasă metalică Volltop?

Acestea sunt confecționate dintr-o combinație de materiale, respectiv plastic, spumă izolatoare și oțel inoxidabil.

Spuma izolatoare este aceeași cu cea utilizată în frigiderele auto standard, din plastic, la fel  ca și interiorul acestora.

Ceea ce iese în evidență, în cazul lăzilor frigorifice auto metalice Volltop, este exteriorul. Suprafața externă a acestora este confecționată, evident, din metal, mai exact, oțel inoxidabil.

Spre deosebire de plastic, care este predispus la crăpare și rupere, mai ales când este supus la șocuri, oțelul inoxidabil este mai puțin probabil să se fisureze sau să se rupă.

Lăzile frigorifice auto, cu carcasă metalică Volltop, sunt dotate, de asemenea, cu balamale din oțel, care sunt mai durabile decât cele din plastic, iar mânerele acestora sunt confecționate tot din oțel, astfel că pot face față, cu ușurință greutății unui frigider auto complet plin.

Un alt atu al lăzilor frigorifice cu carcasă din metal, este mecanismul solid de închidere a capacului. Cele cu carcasă din plastic, utilizează forța de frecare, pentru a menține capacul închis, în timp ce, frigiderele auto cu carcasă metalică, sunt prevăzute cu o închizătoare solidă, care asigură o sigilare mai bună și mai etanșă.

De ce să alegi o ladă frigorifică cu carcasă din metal?

De ce ar trebui să alegi o ladă frigorifică cu carcasă din metal pentru camionul tău și nu numai, mai ales că acestea sunt mai scumpe, îți spunem mai jos.

Durabilitate

Lăzile frigorifice auto, cu carcasă din metal de la Volltop, sunt mai rezistente decât cele cu carcasă din plastic, astfel, acestea vor avea o durată de viată mai mare, fiind mai puțin susceptibile la a se sparge sau a se fisura.

Unii clienți Fomcoshop folosesc lăzile frigorifice Volltop cu carcasă metalică, de ani de zile, și acestea sunt încă în stare bună de funcționare, deci, cu siguranță sunt mai rezistente decât cele standard, din plastic.

Aspect și ambianță

O parte importantă din bucuria de a bea o băutură rece într-o zi caniculară, este și atmosfera relaxantă pe care această activitate o creează. Fie că este vorba de pauza de odihnă din timpul curselor, un grătar la iarbă verde sau o zi la plajă, te simți bine când te relaxezi cu o băutură rece în mână.

Vezi mai jos lăzile frigorifice, cu carcasă metalică, din oferta Fomcoshop:

Volltop DC-35POFERTA

Lada frigorifică auto marca Volltop, are o capacitate de 35 de litri și are marele avantaj că funcționează atât la curent continuu 12-24V, cât și la curent alternativ 115-230V. Carcasa lăzii frigorifice este confecționată din oțel, care îi oferă o durabilitate mai mare.

Termostatul electronic și panoul de comandă, îți permit să faci toate setările ușor și rapid, pentru funcționarea în parametri optimi a frigiderului auto. Acesta este prevăzut cu un compresor silențios, marca Colku. Volltop DC-35P răcește până la -18ºC, putând fi utilizat și ca un congelator auto.

Vezi mai multe detalii și preț, poți vedea AICI

Volltop DC-25P OFERTA

Lada frigorifică Volltop DC-25P, are o capacitate de 25 litri și are două funcții: frigider auto, pentru a păstra alimentele reci, dar și funcție de congelare. Poate fi conectată la tensiune de 12/24V, curent continuu, dar și la curent alternativ, 230V. Carcasa este confecționată din metal, care asigură o perioadă de folosire mai îndelungată și are un design unic.

Unitatea de comandă digitală te ajută să reglezi nivelul temperaturii, pentru o funcționare optimă. Volltop DC-25P este dotat cu un compresor Colku, cu agent refrigerant, R134a. Este ușor de manevrat, datorită dimensiunilor reduse, care îl fac compatibil cu orice tip de autovehicul (autoturisme, autoutilitare, camioane, autocare, campere etc). De asemenea, această ladă frigorifică este perfectă pentru șoferii de cursă lungă, dar și pentru cei  pasionați de drumeții, sau chiar în excursii cu rulote.

Mai multe detalii și preț, poți vedea AICI

Frigiderele auto cu carcasă din metal de la Volltop, sunt alegerea ideală, chiar dacă nu sunt chiar cele mai accesibile, ca preț.

Totuși, dacă îți dorești un frigider auto, care nu doar arată “cool”, ci este și rezistent, indiferent de șocurile la care este expus, atunci, un frigider auto cu carcasă din metal de la Volltop, e alegerea potrivită pentru tine.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings