FomcoShop îți prezintă noul Aer Condiționat Cool Top RTE 16 24V! (P)

Webasto a lansat recent Cool Top RTE 16, unul dintre cele mai puternice sisteme staționare de aer condiționat de pe piață, stabilind astfel noi standarde pentru aparatele de aer condiționat, montate pe vehicule comerciale!

De 8 ani, Webasto este lider pe piață, având cele mai apreciate modele de încălzitoare auto și sisteme de aer condiționat. Brandul Webasto este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali pentru industria auto, fiind recunoscuți pentru inovație, când vine vorba de sisteme de încălzire și aer condiționat.

CoolTop RTE 16, cel mai nou produs marca Webasto are cel mai mic consum de curent (9,5 A – std) și funcționează, în staționare, până la 6 ore, fără oprire. Este extrem de ușor de folosit, beneficiind de un meniu intuitiv, cu multe opțiuni, iar panoul de operare cu ecran LCD mare, permite ajustarea inividuală a aparatului. Telecomanda din dotare asigură accesul facil și rapid la toate funcțiile necesare.

Fie că este vorba despre eficiență, performanță, confort sau montaj, Cool Top RTE 16 vă va depăși așteptările!

Cool Top RTE 16 va fi disponibil pe piață începând cu data de 7 Mai 2018. De asemenea, va fi prezentat în cadrul Cursului de Aer Condiționat, organizat de către Fomco în data de 17 Mai 2018, și susținut de către Dl. Alexandru Neda, Director Tehnic Webasto.

Beneficii Cool Top RTE 16 24V – 1600W

  • Componente de calitate pentru o fiabilitate și durabilitate ridicate
  • Design bazat pe experiența dobândită în producția de serie
  • Capacitate de răcire excelentă, cu un consum de energie redus
  • Sistem ajustabil pentru unghiul de așezare al compresorului, pentru cabine înclinate
  • Înălțimea mică a aparatului permite încadrarea acestuia sub paravan
  • Instalare simplă și rapidă
  • Ideal pentru camioanele moderne, toate modelele (mai puțin noul Volvo)

Pentru detalii despre noul sistem de aer condiționat, Webasto CoolTop RTE 16, de 24V sau despre Cursul de Aer Condiționat, organizat de către Fomco, ne puteți contacta la numerele de telefon: 0265-326.043 sau 0728-955.298 (Dl. Marcus Buta).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings