Ford Trucks partener oficial FIA ETRC pentru 2019

Asociația europeană a camioanelor (ETRA) este mândră să anunțe că Ford Trucks este noul partener pentru Campionatul european de curse de camioane FIA ​​din 2019.

După ce Ford Trucks F-MAX a fost numit Camionul Internațional al Anului 2019 (IToY), acesta a devenit partenerul oficial FIA ETRC pentru 2019. Produsul a fost laudat pentru tehnologia de ultima ora, confortul, puterea, eficienta si costul total al proprietatii.

Podeaua plată a lui F-MAX, motorul Ford Ecotorq de 500 CP și transmisia automată ZF cu 12 trepte au fost, de asemenea, foarte apreciate, având caracteristicile tehnice ale tehnologiei E-APU, funcției eco-roll și cruise control predictiv (Max Cruise).

În interiorul cabinei, F-MAX oferă confort și lux cu cabina sa de 2,5 metri, împreună cu designul său modern orientat către șofer .

Două echipe F-MAX vor participa la fiecare competitie FIA ETRC din Europa în 2019. Unul va fi prezentat înainte de fiecare dintre cele 32 de curse în fața a peste 400.000 de spectatori în total, în timp ce al doilea va fi afișat în Fan Village pentru ca toată lumea să admire și să exploreze noul F-MAX .

Ca producător internațional de camioane, suntem încântați să facem parte din FIA ETRC 2019. Este o mare onoare sa deschizi fiecare cursa cu Ford Trucks F-MAX, castigatorul International Truck of the Year 2019 (ITOY). FIA ETRC ne oferă o mare șansă de a introduce Ford Trucks F-MAX miilor de entuziaști europeni ai curselor de camioane. Echipele Ford din principalele organizații internaționale de motorsport, cum ar fi Ford Chip Ganassi Racing în FIA WEC și M-Sport în WRC, sunt deja propulsate de Ford Trucks. Pe măsură ce accelerăm planurile noastre de a intra pe piețele din Europa de Vest ca urmare a recunoașterii și popularității internaționale obținute de noul F-MAX, suntem mândri că FIA ETRC va fi acum susținută și de Ford Trucks. Acesta este un pas important pentru a ajunge la șoferii de camioane și entuziaștii de curse de camioane din Europa de Vest ” a declarat Bahattin Topçu Marketing Manager Ford Trucks.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings