G9 PRO – Câștigător al premiilor Red Dot, în categoria Design de produs

Pentru al doilea an consecutiv, unul dintre cele mai bune produse ale cunoscutului producător de stații radio Midland, a fost premiat în categoria Design de produs a Galei Red Dot Award, unul dintre cele mai prestigioase premii de design din întreaga lume.

Această victorie confirmă devotamentul zilnic al diviziei de cercetare și dezvoltare Midland, pentru a îmbunătăți performanța și calitatea produselor.

Premiile Red Dot sunt printre cele mai importante premii de design, cu peste 10.000 de membri din 60 de țări din întreaga lume.

Juriul este format dintr-un grup de experți care analizează peste 6.500 de produse pe tot parcursul anului, de la mai multe companii și sectoare. Testele juriului se concentrează pe complementaritatea dintre design și calitate.

G9 PRO este stația radio reprezentativă a Midland, prin excelență. Disponibilă în mai multe culori, este utilizată în orice context exterior pentru a face comunicarea mai ușoară și mai amuzantă.

Gabriele Torreggiani, vicepreședinte Midland a declarant după ceremonie:

„Câștigarea premiului Red Dot mă face fericit și foarte mândru, deoarece G9 PRO este radioul nostru iconic, precum și cel mai cunoscut și cel mai bine vândut vreodată. A evoluat de-a lungul anilor, urmând nevoile clienților noștri. G9 PRO a conceput, proiectat și creat Italia, cu ADN-ul Midland, care face lumea să comunice de peste 60 de ani ”.

G9 PRO are un ecran cu 30% mai mare și un audio îmbunătățit cu 30%, în comparație cu versiunea anterioară, o antenă mai puternică și un PTT dual pentru a selecta o putere mare și mică. O caracteristică cheie? Noile canale PMR446, 8 la număr, gratuite pentru întreaga Europă.

Butonul Apel este cea mai rapidă soluție pentru a alege dintre cele 5 tonuri preferate sau pur și simplu apasă-l pentru a bloca toate butoanele. Te afli într-o situație de urgență? Butonul roșu luminos EMG este modalitatea de a apela canalul de urgență rapid.

G9 PRO are performanțe mai ridicate și oferă cele mai bune rezultate pe terenul de airsoft sau în alte activități în aer liber. G9 PRO este certificat impermeabil IPX4.

Comunicarea este fără mâini, datorită activării vocale (la fel cum ai face cu Siri sau Google!). Răspunde sau apelează-ți prietenii și colegii, cu ajutorul tehnologiei Talk Back, vorbește liber în același timp, fără a aștepta sfârșitul transmisiei. Iar când comunicarea se termină, semnalul Roger Beep îl confirmă.

Vezi mai multe detalii despre stația radio PMR G9 PRO de la Midland, aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings