Germania – Fără interdicție de conducere – Joia Mare (1 aprilie 2021) și Sâmbăta Paștelui (3 aprilie 2021)

Potrivit unei decizii a guvernelor federale și de stat, Joia Mare (1 aprilie 2021) și Sâmbăta Mare (3 aprilie 2021) sunt definite ca „zile de odihnă”. În aceste zile nu există interdicție de conducere.

În acest an, statele federale au ridicat, de asemenea, interdicția de conducere de duminică și de sărbătorile legale în conformitate cu secțiunea 30 (3) din Regulamentul circulației rutiere, cu scutiri generale pentru toate sărbătorile de Paște, astfel încât să nu existe interdicție de conducere pentru întreaga perioadă de la Joia Mare până până luni de Paște inclusiv.

Excepția generală acoperă în general toate transporturile și călătoriile goale. Datorită extinderilor ulterioare de blocare, statele federale și-au prelungit excepțiile generale până la 5 aprilie 2021 (Saxonia Inferioară și Brandenburg până la 30 iunie 2021).
Puteți găsi mai multe informații pe site-ul web BAG la „Prezentare generală” la numărul 4 din articolul „ Excepții de la legea traficului rutier de mărfuri datorate Covid-19 ”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings