Harta restrictii circulatie Germania pentru camioane

BGL oferă din nou harta cu restrictiile de circulatie si a rutelor alternative în formă digitală: integrată în aplicația federală Autobahn GmbH, rutele alternative adecvate pot fi găsite cu ușurință folosind un smartphone sau o tabletă.

Acest lucru oferă șoferilor de camion care conduc in lunile de vara si sambata o scurtă privire de ansamblu asupra rutelor afectate de restrictiile de circulatie din Germania în perioada de vara și rutele alternative existente. Purtătorul de cuvânt al Consiliului BGL Prof. Dr. Dirk Engelhardt: „Cu harta digitală gratuită a rutelor alternative, am dori să le mulțumim șoferilor de camioane pentru munca lor grozavă, chiar și sâmbăta”.

De asemenea, în acest an, conform Ordonanței de călătorie de sărbători, greutatea totală admisă pentru camioane de peste 7,5 t, camioane cu remorci și camioane articulate se aplică în toate zilele de sâmbătă (de la 1 iulie 2023 până la 26 august 2023 inclusiv) în Germania în lunile iulie și august Între 7:00 a.m. și 8:00 p.m. există o interdicție suplimentară de conducere pe numeroase secțiuni de autostradă și pe drumurile federale. 

Ca de obicei, restrictiile de circulatie din Germania și rutele alternative adecvate sunt marcate pe hartă. Harta este din nou publicată în cooperare cu Autobahn GmbH des Bundes. Harta este disponibilă și pentru descărcare de pe site-ul BGL.
One thought on “Harta restrictii circulatie Germania pentru camioane

  1. Advertoriale SEO

    Cu aceasta harta digitala oferita, poate fi foarte usor sa gasiti cu exactitate rutele alternative pe care le ofera acest program unic. Aceasta inovatie ofera soferilor, fara a pierde timpul si resursele, sa dea randament maxim atat in lunile de vara si, de asemenea, sa fie la curent cu orice interdictii de condus. Fie ca sunteti un sofer profesionist sau nu, aceasta harta merita luata in considerare.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings