Goodyear dezvolta anvelope OTR pentru cel mai mare ADT de la Volvo

 

Goodyear a dezvoltat noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A in dimensiunea 33.25R29 special pentru noul camion cu bena Volvo A60H, cel mai mare camion de acest tip de la Volvo. Cele doua companii au lucrat impreuna pentru a dezvolta si pentru a produce aceste anvelope OTR, care sa se potriveasca pe noul camion cu bena din clasa 60-ton, venind astfel in intâmpinarea cererii consumatorilor pentru vehicule de capacitate mare.

New_Goodyear_OTR_Tire_TL_4A

Experienta pe care Volvo a avut-o in materie de tractiune cu anvelopele Goodyear TL-3A+ OTR a condus la cererea de astfel de anvelope si pentru noul camion cu bena de mare capacitate. Rezultatul a fost dezvoltarea anvelopelor Goodyear TL-4A in dimensiunea 33.25R29. Baza pentru noile anvelope OTR a fost anvelopa de succes a companiei, TL-3A+. Inginerii Goodyear s-au asigurat ca anvelopa TL-4A ofera o tractiune laterala optimizata, in timp ce da un confort superior pentru sofer. Profilul sau non-directional are o amprenta larga la sol pentru un contact maxim cu suprafata si pentru o stabilitate excelenta impreuna cu caracteristici de autocuratare exceptionale. Cele mai importante caracteristici ale noii anvelope OTR sunt costul optimizat per ora –fiind totodata extrem de potrivite pentru noul camion cu bena din clasa 60-ton de la Volvo –, o capacitate de incarcare de 55 de tone si cel mai ridicat nivel de antiderapaj, E-4. Noile anvelope care au rezultat din acest program de dezvoltare colaborativ este un prim exemplu al raspunsului pe care Goodyear il ofera la nevoile clientilor sai prin inovatie, prin reducerea costului per ora si prin maximizarea capacitatii de incarcare si a nivelului de antiderapare.

Dezvoltarea noii anvelope TL-4A in dimensiunea 33.25R29 pentru noul Volvo A60H Articulated Dump Truck este exemplul perfect pentru colaborarea inovativa menita sa duca la atingerea unor scopuri comune de satisfacere a nevoilor clientilor in industria OTR si de a-i ajuta sa reduca costurile operatioanle,” a spus Octavian Velcan, Managing Director anvelope OTR la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa. “Aceasta noua clasa de camioane cu bena vine in intâmpinarea nevoii operatorilor care cer o capacitate de incarcare maxima. Noile si special dezvoltatele noastre anvelope Goodyear TL-4A OTR permit ca performanta acestor vehicule sa fie maximizata.”

Noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A in dimensiunea 33.25R29 sunt disponibile ca echipare originala pentru noile camioane cu bena Volvo A60H care au o capacitate de incarcare de 55 de tone.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings