Goodyear introduce noile anvelope Debica pentru camion

Goodyear isi extinde portofoliul de marci si anvelope de camion cu introducerea anvelopelor de camion Debica chiar de la inceputul acestui an. Noua gama de produse Debica va cuprinde doua linii de anvelope de camion: Debica DR pentru utilizarea on-road si Debica DMS pentru aplicatii in servicii mixte. Anvelopele de camion Debica sunt o alternativa atractiva pentru flotele sensibile la pret, oferind o performanta echilibrata cu o calitate demonstrata. Noua marca de anvelope de camion va fi disponibila exclusiv in cele peste 2000 de centre din reteaua trans-europeana TruckForce.

Noua anvelopa de camion Debica din portofoliul Goodyear este proiectata si dezvoltata in Europa si produsa la cele mai inalte standarde de calitate din fabricile Goodyear din Europa si Turcia. Gama de anvelope de camion Debica pentru aplicatii on-road cuprinde anvelopele DRS pentru puntea de directie, anvelopele DRD pentru puntea de tractiune si anvelopele DRT pentru trailer. Anvelopa Debica DMSS pentru puntea de directie, anvelopa DMSD pentru puntea de tractiune si anvelopa DMST pentru trailer din linia de produs destinata aplicatiilor pentru servicii mixte vor fi de asemenea disponibile din aceasta luna. Caracteristicile cheie ale noii game Debica pentru Europa sunt o performanta echilibrata si o constructie robusta, precum si o calitate demonstrata a carcasei, ceea ce da un nivel ridicat al resaparii. De asemenea, toate anvelopelele Debica sunt marcate cu simbolul M+S care indica faptul ca ele respecta cerintele minime impuse de legislatia de iarna in Europa.

„Adaugarea anvelopelor de camion Debica la portofoliul lor da posibilitatea partenerilor nostri din lantul de service TruckForce sa ofere o gama de produs cu o performanta echilibrata si cu o calitate demonstrata clientilor centrati pe pret. Aceasta noua marca de anvelope de camion va ajuta flotele sa reduca costurile operationale gratie performantei bune pe care o are in special in arii precum robustetea si capacitatea de a fi resapate”, a spus Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings