Goodyear prezintă anvelopa EfficientGrip Cargo: o soluție complet nouă pentru operatorii de flote

Succesoarea anvelopei pentru camionete Goodyear Cargo Marathon sporește kilometrajul flotelor cu până la 10.000km, îmbunătățește eficiența consumului de carburant și oferă o aderență mai mare, în special în condiții de carosabil umed.

Goodyear, una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume, a anunțat lansarea noii anvelope EfficientGrip Cargo pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Odată cu creșterea în importanță a eficienței consumului de carburant și a kilometrajului, atât pentru conducătorii de camioane cât și pentru operatorii de flote, Goodyear introduce anvelopa pentru camionete care vine în întâmpinarea acestor cereri grație noului său compus pe bază de siliciu și a performanței îmbunătățite a uzurii benzii de rulare.

EfficientGrip Cargo - beauty shots

 Să mergi mai mult cu același set de anvelope

Pentru un kilometraj mai mare, anvelopa EfficientGrip Cargo face uz de două inovații. Introducerea unui nou compus al benzii de rulare pe bază de siliciu sporește rezistența la uzură a anvelopei și crește aderența pe carosabil umed. Re-proiectarea profilului benzii de rulare optimizează duritatea anvelopei și distribuie presiunea într-un mod mai uniform pentru a furniza mai mult cauciuc pe suprafața de rulare. Grație acestor lucruri aduse în plus noii anvelope, anvelopa dă posibilitate flotelor să conducă cu până la 10000km mai mult.

Economisește mai mult carburant

Prin utilizarea unui compus mai dur și prin crearea unui strat mai rece, anvelopa generează mai puțină căldură comparativ cu predecesoarea sa, ceea ce dă o rezistență la rulare cu până la 18% mai mică, temperaturi mai scăzute și o construcție optimizată ce îmbunătățește rezistența la rulare cu până la 18% față de predecesoarea sa.

EfficientGrip Cargo - tire shots

 

În întâmpinarea nevoilor

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Noua anvelopă EfficientGrip Cargo furnizează ceea ce caută operatorii de camionete cel mai mult: o anvelopă eficientă din punct de vedere al costurilor care să dureze mult mai mult. Petrecându-și majoritatea timpului lor pe drum, conducătorii de camionete prețuiesc kilometrajul. De asemenea, având în vedere lungimea călătoriilor lor, eficiența consumului de carburant este esențială pentru a face față cerințelor economice și de mediu care li se adresează.”

EfficientGrip Cargo - beauty shots

Anvelopa EfficientGrip Cargo este deja pe deplin în acord cu reglementările UE ce vor intra în vigoare abia în noiembrie 2018, și care au în vedere criteriile de pe eticheta UE pentru anvelope, mai precis nivelul de zgomot exterior, rezistența la rulare și aderența pe carosabil umed.

.

28 de dimensiuni vor fi disponibile începând cu mai 2017, acoperind peste 82% din piață.

1

2

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings