Grupul Gefco anunţă oficial deschiderea filialei din Grecia

Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, a inaugurat oficial filiala sa din Grecia la începutul acestei luni, contribuind cu know-how-ul recunoscut în soluții de logistică globală, concepute pentru a susține producătorii industriali. „În calitate de companie cu o competență unică în gestionarea și optimizarea lanțurilor complexe de aprovizionare, ne bucurăm să contribuim la sprijinirea dezvoltării clienților noștri greci cu experiența noastră în logistica integrată, precum și cu abilitatea noastră de a atinge obiectivele pe termen scurt și lung în ceea ce privește performanța economică și nivelul de servicii și calitate,”, a afirmat Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație al GEFCO Group.  

Explorând potențialul Greciei

Prin înființarea unei filiale în Grecia, țară cu potențial dinamic în regiune, GEFCO își consolidează amprenta în Europa de Sud-Est, regiune în care Grupul se bucură de o prezență istorică. Grecia oferă o amplasare ideală între Europa de Est și Balcani,  beneficiind de multe avantaje competitive care fac din această țară un loc perfect pentru un jucător major în logistică:

  • Grecia este națiunea care deține cele mai multe nave, controlând la ora actuală 18% din flota mondială.
  • Porturile din Piraeus și Salonic se numără printre porțile regionale de acces către Europa de Sud-Est și Europa Centrală.
  • Grecia lansează și participă la un număr mare de programe destinate renovării, extinderii și îmbunătățirii infrastructurii;
  • Producția industrială din Grecia prezintă o creștere constantă în ultimii ani, incluzând companii de top din industria alimentară și de prelucrare a tutunului și sectoare de producție din industria textilă, farmaceutică, chimică, minieră, petroliferă și de producție a metalelor.

GEFCO își propune să-și consolideze competitivitatea și prezența pe piața din Grecia și se așteaptă să își dubleze cifra de afaceri în 2017. De asemenea, intenționăm să transmitem companiilor locale experiența noastră în domeniul logisticii, dobândită de-a lungul mai multor decenii, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea țării”, a spus Fabien Gauchet, Director General al GEFCO Grecia.

Experiența unică GEFCO în serviciul clienților din regiune

Cu o experienţă de 68 de ani, grupul GEFCO a acumulat o vastă expertiză în gestionarea lanțurilor complexe de aprovizionare ale clienților săi. Având originile în logistica pentru industria auto – una dintre cele mai solicitante industrii din punct de vedere logistic – GEFCO aplică experiența sa și își dezvoltă în mod constant konw-how-ul pentru a-și deservi clienţii din diferite sectoare industriale: auto, industrie, energie, electronice, mărfuri de consum larg, farmaceutice și agricultură.

Experiența Grupului GEFCO variază de la servicii de transport marfă – operațiuni rutiere, feroviare, aeriene, maritime și multimodale – transporturi rutiere, feroviare, maritime sau aeriene – la soluții complexe multimodale din ușă-în-ușă cu soluții de depozitare, reprezentări vamale și fiscale și implicarea serviciilor de ambalaje reutilizabile. Această  expertiză cumulativă a echipei GEFCO permite Grupului să organizeze servicii intercontinentale din ușă-în-ușă pentru clienţii săi. Cu sprijinul echipelor sale de inginerie, Grupul GEFCO evaluează constant fluxurile și soluțiile logistice existente ale clienților săi pentru a găsi oportunități de optimizare și pentru a se dezvolta astfel împreună cu clienţii săi.

GEFCO Grecia oferă întreaga gamă de servicii a Grupului GEFCO. Filiala operează deja soluții rutiere internaționale pentru diverși clienți și va dezvolta și soluții noi, cum ar fi transportul la temperatură controlată, pentru sectoarele alimentar și farmaceutic, bine reprezentate în Grecia.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings