Grupul italian Smet își reînnoiește flota cu 100 de noi IVECO S-WAY alimentate cu HVO

IVECO va furniza operatorului italian de transport și logistică, Grupul Smet, 100 de noi camioane IVECO S-Way Fuel Hero alimentate cu HVO, care vor fi livrate în cursul anului. Vehiculele vor fi utilizate în activitățile de transport și logistică din întreaga țară.

Cele 100 IVECO S-Way Fuel Hero de 490 CP comandate sunt camioane cu două axe, dotate cu un motor Cursor 13 eVGT și transmisie Hi-Tronix cu 12 trepte. Vehiculele au fost proiectate pentru a maximiza economia de combustibil cu până la 8%, oferind soluția ideală pentru durabilitatea pe distanțe lungi. În plus, camioanele diesel IVECO S-Way sunt 100% compatibile cu HVO (Hydrogenated Vegetable Oil), un biocombustibil de înaltă calitate, produs din uleiuri vegetale și deșeuri, care poate fi utilizat în formă pură în toate motoarele diesel de ultimă generație pentru un transport ecologic.

Această comandă este cea mai recentă din parteneriatul pe termen lung dintre IVECO și Gruppo Smet, care împărtășesc acceași abordare orientată spre viitor, cu focus pe inovație și sustenabilitate. Cu noul IVECO S-Way Fuel Hero – emblematic în materie de sustenabilitate, prin utilizarea HVO și cu o eficiență ridicată în transportul pe distanțe lungi – cei doi parteneri contribuie din plin în procesul de decarbonizare din industria transporturilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings