Grupul Primafrio isi reinnoieste flota cu 311 camioane Scania

Grupul Primafrio, cel mai important operator logistic internațional din Europa în transportul rutier de produse din fructe și legume cu temperatură controlată, și-a reînnoit flota prin adăugarea a 311 vehicule din seriile Scania 500S, 660S și 770S.

Această nouă adăugare continuă strategia comună a ambelor companii, cu un accent special pe sustenabilitate și inovație. Mai exact, este un echipament cu îmbunătățiri ale motorului cu care se obțin performanțe mai mari ale vehiculului și pentru care economiile de combustibil sunt mai mari de 8%. În plus, noile cabine îmbunătățesc confortul șoferilor cu utilități precum frigider, preinstalarea cuptoarelor cu microunde sau a carenajelor laterale, printre altele.

Vehiculele sunt însoțite de un sistem de management al flotei care permite poziționarea în timp real, monitorizarea performanței vehiculului, rapoarte de mediu care monitorizează emisiile de CO2, planificarea service-ului și rapoarte de defalcare; precum și o evaluare a șoferului care ajută la identificarea rapidă a potențialelor îmbunătățiri în utilizarea vehiculului. Pe scurt, acestea sunt instrumente noi, situate în noul ecosistem digital My Scania, care îmbunătățesc eficiența flotei, reducând costurile de operare.

José Esteban Conesa, președintele Grupo Primafrio, a declarat: „Acest acord cu Scania, un partener strategic cu care lucrăm de 35 de ani, ne ajută să ne îmbunătățim impactul ca și companie în perspectiva viitorului. De fapt, cu această alianță obținem o reducere a emisiilor de CO2, economii de combustibil, o mai mare ușurință de conducere și mai multă fiabilitate, printre altele. Aceste îmbunătățiri sunt pe deplin aliniate cu angajamentul nostru față de sustenabilitate și protecția mediului pentru a lucra în direcția decarbonizării.” La rândul său, Sebastián Figueroa, directorul general al Scania Ibérica, adaugă: „Relația dintre Scania și Grupo Primafrio este una de încredere totală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings