Hegelmann Transporte Group isi extinde flota cu 540 camioane DAF XF 480

Compania Hegelmann Transporte Group, isi extinde flota cu 540 de camioane DAF XF 480 Super Space Cab. Livrarea celor 540 de camioane DAF catre compania din sudul Germaniei se va face in baza unui program derulat anul acesta cat si in 2020.  Este cea de-a treia comanda pe care DAF o primeste dupa cele 400 unitati comandate de compania Renewi si cele 1500 de unitati comandate de Girteka Logistics.

„Pentru ca strategia noastra de crestere la nivel international sa fie un succes, avem nevoie de un timp cat mai scurt pentru intretinere cat si de o rentabilitate maxima per kilometru,” a declarat Siegfried Hegelmann, unul din cei doi proprietari ai companiei. “DAF a inteles acest lucru ca nici-o alta companie. Scopul nostru este pofitabilitatea, ceea ce face din DAF partenerul nostru ideal.”

In flota Hegelmann se regasesc peste 100 de camioane DAF XF de ultima generatie. Soferii lauda confortul si spatiul cabinei Super Space Cab, alaturi de caracteristicile de conducere excelente, inerente modelului de top al gamei DAF. „Un rol important in alegerea noastra, este reprezentat de deficitul mare de soferi profesionisti, de aceea am ales din nou DAF XF, ,” a spus Siegfried Hegelmann.

Noile camioane comandate sunt echipate cu Predictive Cruise Control (PCC), Lane Departure Warning System (LDWS), Advanced Emergency Braking System (AEBS) si Adaptive Cruise Control (ACC), ce asigura siguranta si confort la cel mai inalt nivel. Motorul PACCAR MX-13 de 355kW / 483 Cp are un consum de combustibil de neegalat.

Mentenanta camioanelor XF se va face la un interval de 200.000 kilometrii – Hegelmann se bazeaza pe densitatea retelei de dealeri DAF ce are peste 1.100 de puncte de service in Europa. Aditional compania germana a ales si  DAF MultiSupport pentru contractele de reparatii si intretinere, asigurand o mentenanta preventiva in timp util si disponibilitatea optima a vehiculelor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings