Hödlmayr România își extinde flota cu 24 transportoare noi de vehicule

Hödlmayr România investește masiv anul acesta în modernizarea flotei proprii de autovehicule. Recent, expertul în automotive și-a extins flota cu 24 transportoare noi de vehicule.

 „Vorbind în general despre flota noastră, putem spune că este una din cele mai moderne din Europa. Vârsta medie a vehiculelor noastre este de 3,7 ani – media în branșă fiind de peste 7 ani“, declară Johannes Hödlmayr, Directorul General al firmei Hödlmayr. În prezent, totalul vehiculelor firmei Hödlmayr International AG este de 780 transportoare speciale pentru autovehicule, din care 99% sunt Euro 5-, EEV- sau Euro 6.

 Avantaje pentru șoferi: investiții în siguranță și confort

„Cele 24 autotransportoare noi Euro 6 ale noastre dispun de tempomat anticipativ și de frână cu evacuare de putere crescută. În plus, toate autovehiculele sunt dotate cu instalație de climatizare pe timp de staționare“, subliniază Tamer Sen, director al Hödlmayr România, care completează: „Pe lângă îmbunătățirile de o importanță majora  pentru confortul șoferilor, cu acest pachet de măsuri aducem și o contribuție deosebit de valoroasă la crearea unui sistem de transport auto cu emisii de noxe cât mai scăzute – rămânând astfel fideli principiului nostru de sustenabilitate cuprins în formula: ‚Go green – Go Hödlmayr‘.

 Evoluții pozitive în prima jumătate de an

Cifra de vânzări de vehicule noi în prima jumătate a anului 2018 arată o creștere de circa 30 % față de anul trecut, ceea ce le oferă experților în automotive de la Hödlmayr Logistics România destule motive de încredere pentru anul în curs. „Volumul exporturilor noastre în Europa centrală și de Vest a crescut continuu în ultimele luni, mulțumită producției mari a fabricanților români de autovehicule“, mai afirmă Tamer Sen.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings