Importanța monitorizării flotei de vehicule

Managementul flotei a devenit o parte indispensabilă a industriei de logistică de astăzi. Cu software-ul adecvat de gestionare a flotelor de vehicule, este mai ușor pentru acest domeniu să aibă succes, deoarece baza acestei industrii este modul în care mărfurile ajung de la un loc la altul. Un flux de lucru fără erori va atrage și va menține clienții, adică profitul.

De aceea, fiecare afacere trebuie să ia în considerare investiția într-un sistem de monitorizare al flotei, care îi ajută să  optimizeze activitatea. Având un sistem bun de gestionare a flotelor ajută companiile să reducă costurile operaționale, să monitorizeze obiceiurile de conducere a șoferilor, în timp ce colectează informații critice despre starea vehiculelor.

Câteva dintre avantajele unui sistem de management al flotei:

Reducerea costurilor operaționale și sporirea eficienței: prin optimizarea costului cu  combustibilul și gestionarea performanței șoferilor, întreprinderile pot economisi mulți bani pe costurile operaționale. Acest lucru îi ajută să își crească rentabilitatea.

Rapoarte: Sistemul de monitorizare GPS este folositor în special utilizatorilor cărora procesul de evaluare al şoferilor şi al vehiculelor le ocupă o mare parte din timp. Aceste rapoarte pot fi setate într-un dashboard interactiv pe platforma de monitorizare, pe lângă care, la solicitare se pot trimite automat pe adresa de email sau prin SMS alerte de fiecare dată când se observă evenimente neobişnuite sau nereguli.

Îmbunătățirea siguranței flotei: aplicarea unui sistem de monitorizare a flotei poate oferi o oportunitate pentru formarea obiceiurilor de siguranță mai bune. Managerii de flote pot să analizeze comportamentele și obiceiurile șoferilor individuali. Cu ajutorul acestor informații, companiile pot să lua decizii informate cu privire la modul de îmbunătățire a activității.

De ce să ne alegi pe noi?

 1. La Fomco GPS deținem propriul nostru sistem în întregime și găzduim serviciul complet de la început până la sfârșit.
 2. Actualizăm constant sistemele noastre și adăugăm noi funcții, care vor ajuta toți clienții noștri să îmbunătățească modul în care își gestionează flota. Acest lucru ne face o alegere excelentă pentru orice companie de administrare a vehiculelor.
 3. Unul dintre cele mai importante lucruri în urmărirea vehiculelor este precizia. De aceea folosim tehnologia GPS care vă oferă o imagine foarte clară a locurilor în care vă aflați în orice moment. Un alt exemplu al tehnologiei avansate de urmărire este că oferim informații în timp real, ceea ce înseamnă că un manager de flotă sau un proprietar al afacerii poate primi alerte imediate cu privire la orice problemă, în momentul în care se întâmplă.
 4. Tehnologia noastră în continuă creștere înseamnă, de asemenea, că oferim întotdeauna accesorii puternice, care împreună cu rapoartele noastre reprezintă o modalitate ușoară de a vă vedea informațiile de urmărire a flotei.
 5. Un alt motiv pentru care ar trebui să începeți urmărirea flotei cu noi este că oferim servicii de calitate, motiv pentru care avem peste 3500 de clienți mulțumiți.
 6. Avem 11 ani de experiență în serviciile de relații cu clienții și o echipă calificată, care este pregătită să răspundă la orice întrebare sau să rezolve orice problemă.
 7. De asemenea, ne dăm seama că, deși oferim o serie de soluții GPS de urmărire live, uneori nu toate afacerile se vor potrivi unuia dintre pachetele noastre. De aceea oferim adesea personalizarea soluțiilor de urmărire, astfel încât să putem satisface nevoile oricărei companii.

Ecomotive Midi

Ecomotive Midi este cea mai complexă unitate de localizare prin GPS și monitorizare flotă. Această unitate se recomandă în special firmelor de transport național și internațional, cu un număr însemnat de vehicule. Sistemul poate îndeplini cu o acuratețe ridicată localizarea prin GPS în timp real, și pe lângă acestă funcționalitate, oferă evidența traseelor cu rapoarte periodice și monitorizarea consumului de combustibil prin sondă litrometrică sau prin interfața CAN.

Nici marfa transportată nu o să rămână nesupravegheată, cu ajutorul senzorilor de contact și temperatură, veți cunoaște întotdeauna condițiile în care bunurile Dvs. sunt transportate.

Datorită funcționalității Taho Complet puteți uita de grija descărcării tahografelor, deoarece procesul se va întâmpla automat și de la distanță, datele apoi fiind salvate pe server.

Avantajele abonamentului Midi:

 • Produs premium
 • Precizie a sondelor litrometrice de 97%
 • Acuratețe ridicată a locației
 • Garanție prelungită de 3 ani la echipament
 • Suport tehnic profesional
 • Manager de cont dedicat clientului
 • Dezvoltare la cerere

Pentru cei care au nevoie de informații mai complexe, rapoarte automatizate, alerte la diferite evenimente, avem pregătite peste 25 de funcționalități, gata să le ușureze fluxul de lucru.

Câteva dintre cele peste 25 de funcționalități disponibile:

 • Monitorizare externalizată
 • Dashboard
 • Stil de condus
 • Taho Complet (descărcare + Taho Live + Stocare date pe server)*
 • Citire CAN pentru autovehicule sub 3.5 tone
 • Alerte SMS la depășire viteză
 • Monitorizare consum combustibil prin sondă litrometrică/modul CAN**
 • Alerte SMS la deschidere rezervor***
 • Setarea de rapoarte automate
 • Urmărirea vehicului cu actualizarea datelor la 30 de secunde

*în cazul achiziționării dispozitivului MRDD

** în cazul achiziționării sondei sau modulului CAN

*** în cazul achiziționării dispozitivului TankCap

Administrând flota prin implementarea sistemului de monitorizare poate oferi beneficii masive pentru afacerea dvs. Începând cu economisirea costurilor de combustibil și optimizarea productivității prin intermediul platformei, până la îmbunătățirea calității serviciilor clienților și creșterea satisfacției angajaților.

Gestionarea unei flote este o provocare, dar încorporarea unui sistem de gestionare a flotei poate face întregul proces simplu și eficient. Fiindcă clienții noștri înseamnă totul pentru noi, le-am pregătit ceva special: la încheierea contractelor noi de monitorizare Fomco GPS Midi, primesc 3 luni de abonament gratuit, cu toate funcționalitățile activate!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings