Încălzitoare staționare Webasto – De ce ai nevoie de unul?

Încălzitorul de parcare Webasto este un plus minunat la orice vehicul. Îți permite să te așezi într-o mașină caldă și confortabilă în timpul iernii și care oferă o funcție de ventilație de răcire vara, există atât de multe avantaje pe care un încălzitor de parcare Webasto le ofer.

Pe parcursul lunilor reci și dure de iarnă, având o mașină preîncălzită te răsplătește cu adevărat, oferindu-ți un confort suplimentar instant. Vrei să pornești acasă într-o mașină înghețată în parcare după lucru, să te urci într-o mașină rece după schi sau să răzuiești gheața de pe parbriz într-o rochie de seară? Iarna conduci mai des decât crezi, și nu ai întotdeauna la dispoziție un garaj cald. Vei fi uimit de cât de repede se întoarce investiția făcută prin achiziția unui încălzitor de parcare Webasto.

Când utilizezi un încălzitor staționar Webasto, vizibilitatea ta este clară, fără să pui mâna pe un răzuitor de gheață. Este de asemenea evitată umiditatea periculoasă, încețoșarea și reînghețarea parbrizelor. Iată câteva dintre beneficiile oferite:

Căldură încă de la începutul iernii

Interiorul vehiculului este la o temperatură confortabilă de la începutul călătoriei. Mâinile înghețate, picioarele friguroase pot să devină doar o amintire!

Nu mai răzuiești gheața – doar pornești la drum

Să te trezești devreme pentru a scăpa de gheața de pe parbriz este un coșmar. Începe-ți ziua relaxat și comod cu un încălzitor staționar de la Webasto și așteaptă cu nerăbdare să te urci în mașina ta confortabilă.

Economisirea timpului fără efort

Vei economisi timp când utilizezi un încălzitor staționar. Nu mai răzui gheața de pe geamuri, gata cu ștergerea suprafețelor umede și pornirea motorului până se încălzește.

Ventilație inteligentă vara

Un încălzitor staționar oferă mai mult decât doar căldură iarna. În timpul verii, un încălzitor de parcare suflă aerul din exterior în mașina parcată, răcind astfel interiorul vehiculului. Funcția de ventilație împiedică acumularea de căldură excesivă și nu lasă ca temperatura interioară să devină foarte ridicată.

Ușor de utilizat

Poți alege modul în care dorești să folosești încălzitorul de parcare Webasto. În funcție de modelul achiziționat, poți alege să-l operezi prin telecomandă, telefonul mobil sau Comfort Timer. Toate aceste opțiuni sunt ușoare, rapide și practice.

Tremuratul de la frig, curățatul gheții, acumularea de căldură și temperaturile prea ridicate – acești factori de stres aparțin trecutului. Webasto asigură temperaturi confortabile vara și iarna – un lux care merită investiția.

Încălzitorul staționar Webasto oferă numeroase avantaje pentru ca tu să te simți bine în mașina ta iarna și vara, precum și pentru a-ți proteja motorul, portofelul și mediul înconjurător. Motorul preîncălzit asigură reducerea emisiilor nocive cu până la 50% cu un motor cu ardere internă.

Webasto reprezintă o superioritate tehnologică și o calitate remarcabilă și pentru că își testează propriile încălzitoare în condiții extreme, care sunt mai stricte decât toate instituțiile de testare. Acest lucru este, de asemenea, justificat de premiile oferite de instituții și presă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings