innogy și DKV intenționează să creeze un nou jucător pe piața de mobilitate electrică

Servicii complete pentru întreaga Europă pentru operatorii de flote comerciale – acesta este pachetul pe care intenționează să-l ofere innogy și furnizorului de servicii de mobilitate DKV. Cele două companii intenționează să înființeze un joint-venture în acest scop, care să combine punctele forte ale fiecărei companii în vederea dezvoltării ulterioare. Această intenție a fost confirmată acum odată cu semnarea primului memorandum. Joint-venture-ul trebuie să fie aprobat de autoritățile specifice.

180301_dkv-innogy-logos_NewsTeaser_200-2Markus Dehn, vicepreședinte pentru managementul produselor în domeniul mobilității electrice la innogy, a declarat: „Anticipăm o creștere semnificativă a mobilității electrice în următorii doi ani, în special în segmentul clienților noștri business. Acest joint-venture ne permite să oferim soluții complete de servicii cu facturare transparentă pentru flotele de vehicule electrice în întreaga Europă în viitorul apropiat. DKV este partenerul de afaceri optim pentru acest proiect. Acest serviciu va face soluția electrică să fie mai convenabilă și mai puțin complicată, ceea ce oferă și clientului un sentiment de securitate.”

„Suntem încântați să colaborăm cu un partener de afaceri renumit și foarte competent, cum este innogy, în cadrul acestui viitor joint venture”, spune Sven Mehringer, directorul Fuel & Vehicle Services DKV Euro Service.

Serviciile oferite de fiecare companie sunt complementare. În ultimii ani innogy s-a dedicat dezvoltării tehnologiei de încărcare de ultimă oră. Compania oferă un portofoliu amplu de infrastructură și servicii de încărcare pentru operatorii de flote, clienții corporativi și din retail, precum și pentru sectorul public. Cu o rețea de aproximativ 7.000 de stații de încărcare, innogy este unul dintre principalii operatori de infrastructuri de încărcare din Europa. Acesta utilizează o platformă informatică eficientă și măsurabilă pentru a asigura facturarea bazată pe consum pentru procesele de încărcare a vehiculelor electrice.

Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Euro Service are zeci de ani de experiență în domeniul mobilității convenționale. Compania gestionează servicii de facturare pentru 170.000 de clienți, care acoperă alimentarea, taxele rutiere și încărcarea EV, precum și o rețea de 7.000 de stații publice de încărcare.

Viitorul joint-venture oferă beneficii atât clienților din retail, cât și clienților corporativi, precum și operatorilor de flote cu vehicule electrice sau flote de vehicule hibride. Angajații vor putea să-și reîncarce vehiculele, indiferent de furnizorul de servicii, costurile fiind centralizate într-o singură factură. Taxele de drum sau serviciile de spălare ale mașinilor pot fi, de asemenea, facturate cu ajutorul acestui sistem.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings