IVECO și IVECO BUS sunt furnizori oficiali ai celui de-al 105-lea Giro d’Italia și Giro-E

IVECO va conduce „Caravana”, deschizând fiecare etapă a cursei, cu camionul său special adaptat IVECO S-WAY cu gaz natural, într-un colorit în culorile Giro d’Italia și va oferi o flotă de vehicule IVECO Daily dedicată transportului logistic pe tot parcursul evenimentul sportiv de talie mondială.

IVECO BUS își va furniza autobuzele sustenabile pentru Giro-E, singurul eveniment de etapă din lume rezervat bicicletelor asistate, și își va afișa autobuzul electric E-Way la EXPO-E – o potrivire perfectă pentru marca care are un oferta completa de vehicule electrice.

IVECO și IVECO BUS sunt Furnizori Oficiali ai Giro d’Italia 2022 și Giro-E 2022. Cele două mărci, care împărtășesc valorile de bază ale inovației, sustenabilității și pasiunii cu cele două evenimente sportive, vor furniza o flotă de vehicule durabile pentru logistică. și oamenii transportă în timpul competițiilor și își prezintă soluțiile cu emisii scăzute și zero.

Giro d’Italia și Giro-E vor oferi o platformă excelentă pentru mesajul celor două mărci de durabilitate în transportul de marfă și de persoane. Giro d’Italia, ajuns la cea de-a 105-a ediție, este unul dintre evenimentele anuale prestigioase de ciclism Grand Tour, împreună cu Turul Franței și Vuelta de España, și ajunge la un public larg estimat la 900 de milioane de spectatori pe cinci continente. Giro-E, singurul eveniment de etapă rezervat bicicletelor cu pedale asistate, beneficiază de asocierea sa cu competiția principală și a câștigat rapid un public în creștere.

„ Fiind un brand cu puternice rădăcini italiene, care a fost vârful de lance a tranziției energetice a industriei transporturilor, suntem mândri să fim furnizori oficiali al Giro d’Italia ”, a spus.Alessandro Massimino, șeful departamentului de marketing și management al produsului IVECO Truck Business Unit . „ Un eveniment sportiv de talie mondială, cu o urmărire internațională atât de largă, este o oportunitate excelentă de a oferi vizibilitate mărcii IVECO și angajamentului nostru față de sustenabilitate. Într-adevăr, IVECO S-WAY LNG, care conduce Carovana, va demonstra că transportul curat de mărfuri pe distanțe lungi este o realitate astăzi datorită tehnologiei noastre cu gaz natural. 

IVECO va furniza, de asemenea, 10 vehicule comerciale ușoare IVECO Daily care vor fi dedicate transportului logistic pe toată durata competiției, 2 pentru Caravana care vor fi și în culoarea roz concepută pentru Giro d’Italia și 7 pentru Giro-E 2022. Cele 19 vehicule sunt echipate cu motoare IVECO de ultimă generație, cu eficiență ridicată a consumului de combustibil, pentru a oferi o performanță durabilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings