Kögel va prezenta generația de semiremorci NOVUM

La expoziția de transport și logistică de anul acesta, organizată la München între 4 și 7 iunie 2019, Kögel va sărbători, cu mottoul „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong”, generația de semiremorci NOVUM care a primit, printre altele, premiul pe ramură Trailer Innovation 2019. În atrium-ul de lângă intrarea de est va fi prezentat modelul Kögel Trucker Trailer (KTT) din generația NOVUM, într-o variantă nouă, precum și șasiul de container Kögel Port 45 Triplex, a cărui masă a fost redusă. La standul de expoziție Kögel nr. 205/306 din hala A6, vizitatorii târgului sunt întâmpinați nu doar cu gama extinsă de servicii aferente semiremorcilor, ci și cu piese de schimb originale Kögel și modelul Kögel Cargo Rail din generația NOVUM. În plus, clienții Kögel vor beneficia de numeroase oferte speciale, foarte atractive, de expozitie, pentru produsele menționate.


Kögel prezintă două modele de vehicule în atriul de lângă intrarea de est. Unul dintre acestea este Kögel Trucker Trailer într-o nouă variantă. KTT este rezultatul unui sondaj de opinie pe tema „semiremorca perfectă pentru șoferii de camion” realizat de Kögel în rândul conducătorilor auto profesioniști la Truck Grand Prix, Wolfsmeile și în complexele de servicii de pe autostrăzi. La transport logistic 2019, KTT este prevăzut cu FastSlider, sistemul de deschidere și blocare rapidă Kögel. Astfel, Kögel vine în întâmpinarea cerințelor șoferilor de a avea timpi de încărcare mai mici și le pune la dispoziție o manipulare mai rapidă, mai simplă și mai sigură în timpul încărcării și descărcării. Numeroase alte modele „ajutătoare” completează generația de semiremorci NOVUM, care au fost adaptate în funcție de cerințele șoferilor.
Pe de cealaltă parte, poate fi văzut noul șasiu de semiremorcă ușoară cu extensie pe centru. Modelul Kögel Port 45 Triplex a fost prezentat în premieră la Expoziția Internațională de Automobile 2018. La transport logistic 2019, inginerii Kögel au redus în continuare masa proprie a vehiculului. Cu o masă proprie redusă în versiunea de bază de aprox. 4.450 kilograme, o masă totală tehnică de 41.000 kilograme și o sarcină verticală de 14.000 kilograme, șasiul de container este potrivit pentru transportul containerelor ISO cu o lungime de 20, 30, 40 și 45 de picioare precum și al containerelor High Cube de 40 și 45 de picioare.

Cel de-al treilea exponat este noul Kögel Cargo Rail din generația NOVUM. Această variantă ce poate fi transportată pe calea ferată este de asemenea prevăzută cu un cadru exterior optimizat și o caroserie îmbunătățită ce caracterizează generația NOVUM. Aceste caracteristici fac ca modelul Kögel Cargo Rail să fie nu doar mai robust, ci simplifică și manipularea în utilizarea zilnică. În plus, Kögel Cargo Rail din generația NOVUM are un grad foarte înalt de personalizare și poate fi adaptat la cerințele specifice ale firmelor de transport. Cu o masă proprie redusă ce pornește de la 6.350 kilograme în versiunea de bază, acest model e comportă deosebit de economicos pe șosea.
Alte elemente esențiale prezentate la expoziție sunt gama extinsă de servicii pentru semiremorci cum ar fi finanțarea, Full-Service, depanarea și telematica. Kögel Finance, de exemplu, va pune la dispoziție soluții interesante de finanțare care garantează un grad deosebit de lichiditate; acestea includ, de exemplu, achiziția în rate și leasingul la preț de târg/ expozitie pentru exponatele afișate. Alte oferte atractive de târg sunt oferite de către departamentul Kögel Full Service cu pachetul standard începând de la 2,50 euro pe zi*, precum și oferta Kögel Telematics cu pachetul BasicTrailer începând de la 0,25 euro pe zi, care combină serviciile PosControl, TrailerControl și EBSControl. Kögel prezintă de asemenea și „Parts Shop”, serviciul online extins și modernizat pentru piese de schimb, cu un nou sistem inteligent de gestionare a garanțiilor.

* 120.000 km pe an, pe o durată de 60 luni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings