Marco van Kalleveen este noul CEO DKV

DKV MOBILITY SERVICES Group (DKV), lider european în servicii de mobilitate pentru transportatorii de mărfuri și pasageri și taxe de drum, îl va numi pe Marco van Kalleveen (50) în funcția de CEO, începând cu 1 aprilie 2019. Van Kalleveen îl va succeda pe Dr. Alexander Hufnagl, care va părăsi Consiliul de Administrație la 1 aprilie 2019 după 15 ani la conducerea companiei. Decizia urmează dorința domnului Hufnagl și are loc în acord reciproc cu acționarii, recunoscători pentru realizările sale. Domnia sa a jucat un rol decisiv în evoluția DKV într-unul dintre principalii furnizori de servicii din sectorul său din Europa.

Ca nou CEO al DKV, van Kalleveen va fi responsabil în special pentru dezvoltarea piețelor și strategie. Împreună cu ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, va contribui la dezvoltarea DKV odată cu strategia sa eficientă de creștere. Se va pune accentul pe continuarea digitalizării modelului de afaceri, precum și pe extinderea portofoliului de servicii.

Van Kalleveen are o experiență vastă de management internațional și o experiență dovedită în domeniul mobilității și logisticii. Marco van Kalleveen a fost Chief Operating Officer și membru al Consiliului de Administrație al LeasePlan, una dintre cele mai importante companii de leasing de vehicule din lume. Înainte de asta a fost membru al Consiliului de Administrație al TNT Express, furnizor de curierat global și de servicii expres. Și-a început cariera în calitate de consultant de management la McKinsey & Company, unde a devenit partener în 2004. Marco van Kalleveen a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Erasmus din Rotterdam și deține un MBA de la Harvard Business School. Este căsătorit și are o fiică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings