Mercedes-Benz a livrat 20 de camioane Actros companiei Dumagas Transport

Luna mai a marcat o nouă etapă a colaborării de succes dintre Divizia Trucks & Buses a Mercedes-Benz România și Dumagas Transport, companie de renume pe piața transporturilor din România, prin livrarea a 20 de capete tractor Mercedes-Benz Actros 1843 LSnRL, respectiv a unui cap tractor Actros 1846 LSnRL. Mai mult, în perioada imediat următoare, Mercedes-Benz România va livra încă 10 unități cu aceeași configurație și 5 transportoare auto Actros 1843 LSnRA.

„Noua comandă a companiei Dumagas Transport este o dovadă de încredere şi o recunoaştere a eficienţei camioanelor Mercedes-Benz. Pentru noi, compania reprezintă un client strategic, datorită imaginii puternice pe care o deține printre transportatorii români și ne bucurăm că primele Actros achiziționate de ei anul trecut și-au dovedit din plin eficiența și fiabilitatea, deschizând calea parteneriatului actual dintre noi și Dumagas. Cum era și firesc, decizia achiziţionării noilor Actros a venit ca urmare a analizei TCO (Total Cost of Ownership), căreia, Dumagas îi acordă o atenție specială”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses Mercedes-Benz România.

Camioanele dispun de toate sistemele de siguranţă obligatorii, dintre acestea făcând parte asistentul la frânare (Active Brake Assist), sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare (Lane Keeping Assist) şi includ o configuraţie cu mai multe dotări opţionale pentru confortul şoferilor precum: climă şi încălzire pe perioada staționării, frigider, două paturi, multiple spații de depozitare etc. Modelele Actros achiziţionate de Dumagas Transport au cabina L StreamSpace 2.5m, cu podea plană, dispun de retarder, pachet Economy şi de două rezervoare cu capacitate de 1000 l. Camioanele  beneficiază de garanţie internaţională extinsă, pe o durată de 3 ani.

„Activitatea Dumagas Transport este foarte variată şi, de aceea, avem nevoie de un partener de drum pe care ne putem baza în orice circumstanțe. Am ales Mercedes-Benz Actros datorită consumului redus, fiabilităţii şi confortului pentru şoferii noștri, care și-au manifestat mulțumirea față de modelele Actros conduse în ultimii 3 ani. În plus, deosebit de importantă în decizia de cumpărare a fost rețeaua extinsă de service, ce oferă servicii prompte și de calitate. Viziunea companiei noastre este de a le oferi clienților servicii logistice integrate, de cea mai bună calitate, la prețuri optime. De asemenea, ne dorim ca șoferii să se bucure de echipări premium, care să le asigure siguranța, productivitatea și punctualitatea.” a declarat Mircea Vlah, CEO Dumagas Transport S.A.

Colaborarea dintre Mercedes-Benz Trucks şi Dumagas Transport a început în 2016, odată cu achiziţia unui cap tractor Actros pentru transportor auto, punând astfel bazele unei colaborări de succes pe termen lung.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings