Mercedes-Benz Actros Edition 2 – Primul dintre cele 400 de camioane cu stea a fost finalizat

Edition 2: ediția specială limitată de 400 de camioane Actros adaugă o nouă dimensiune de confort, siguranță și design

Lustruit și gata de predare, primul dintre cele 400 de camioane Actros Edition 2 își va bucura în curând noul proprietar, în timp ce următoarele vehicule așteaptă la rând să fie finalizate. Aproximativ 40 de opțiuni suplimentare pentru configurarea interiorului și exteriorului, precum și elemente de design speciale, conferă un caracter inconfundabil seriei limitate Edition 2. Rezultatul: un Actros premium cu efect „wow”.

Conduceți, lucrați și vă bucurați de o ambianță rafinată

O serie întreagă de dotări evidențiază senzația de lux a Edition 2. Printre acestea, interiorul elegant cu panoul de instrumente și mânerele ușilor acoperite cu piele nappa, componentele din fibră de carbon, precum și trapa cu iluminare ambientală. Pattern-ul exclusiv cu model stelat de pe laterala cabinei, inscripția „Edition 2” de pe parasolarul vopsit, emblema Actros din față, inscripția Actros de pe spatele cabinei, cele patru spoturi LED montate în parasolar, precum și cele trei lămpi de lucru cu LED din spatele cabinei sunt alte caracteristici care atrag atenția. Din lateral, treptele din oțel inoxidabil de la intrare sunt imediat remarcate. Configurația Edition 2 include steaua Mercedes-Benz iluminată, mai multe elemente decorative ale grilei cu finisaj crom închis, precum și zona din jurul farurilor întunecată.

Pe bună dreptate, colegii de la fabrica din Wörth sunt mândri de această stea a autostrăzilor și îi doresc noului proprietar să se bucure de ea oriunde s-ar afla.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings